ALTIJD EENVOUDIG VINDEN VAN DOCUMENTEN

Vind altijd de informatie die u zoekt eenvoudig met de zoeksleutels in DocBase.

Alle informatie gestructureerd en altijd snel terug te vinden

Tegenwoordig worden we overspoeld met documenten, bestanden en e-mails. We begrijpen dat u op een gegevens door al de documenten en e-mails de structuur kwijtraakt. Tussen de documenten staan ook belangrijke documenten die makkelijk terug gevonden moeten worden. Waar slaat u die op en hoe gaat u ermee om? Wij helpen graag om hier structuur aan te geven en de documenten automatisch in de juiste map op te slaan en daarmee makkelijk terug te vinden. 

OCR toepassing

Ons document management systeem DocBase werkt met het scannen van documenten op zoeksleutels en metadata, waardoor documenten automatisch in de relevante map worden geplaatst. Dit automatisch toekennen en opslaan op basis van zoeksleutels wordt ook wel Optical Charapter Recognition (OCR) genoemd.

DocBase beschikt standaard over een geïntegreerde OCR functie en MS Office integratie om uit verschillende bronnen documenten automatisch te structureren.

Vinden wat u zoekt

Met DocBase als DMS maken wij het vinden van documenten daarom kinderspel. Dankzij de OCR functie binnen DocBase vind u binnen enkele seconden de relevantie informatie die u nodig heeft. DocBase vindt altijd het document eenvoudig, ookal zoekt u op een zoekwoord dat niet in de titel van het document staat. 

Makkelijk zoeken en vinden met DMS

Download gratis ons E-book - Van zoeken naar vinden Download nu
Demo aanvragen