DocBase X-Drive

Waar relevante (document)informatie, up-to-date en snel vindbaar is,  in een eenvoudige omgeving.

DocBase X-Drive

je documenten opslaan op een manier die voor iedereen vertrouwd is.

DocBase X-Drive

Je documenten opslaan op de 'oude' manier en ze terugvinden op een 'snelle' manier

Content en data zijn de levensaders van een onderneming. Het omvat ideeën, kennis, gegevens. Het is onmisbaar voor de operatie en innovatie.

Met DocBase X-Drive komen je documenten beschikbaar zodat ze ook door anderen in de organisatie makkelijk gevonden kunnen worden. Je zorgt er zo voor dat iedereen op snelle en eenvoudige wijze de goede informatie (juiste versie bijvoorbeeld) vindt om het werk snel en efficiënt uit te voeren. 

X-Drive flow plaatje

werken zoals je gewend bent

Het is heel moeilijk gewoonten af te leren. Zo ook de gewoonte om moeiteloos 10 klikken diep op een server naar een map te gaan om een document in op te slaan. Alleen terugvinden is wel een ding. Met DocBase X-Drive is ook dat een fluitje van een cent geworden.

automatisch versiebeheer

in je mapje je document openen en verder werken. DocBase X-Drive synchroniseert en slaat de versies op. Zo weet iedereen wat de meest recente versie is. Je kunt ook terug naar een oudere versie.

ondersteuning door notificaties

DocBase X-Drive ondersteunt je werk actief door notificaties te sturen wanneer je een bepaalde actie moet doen of bijvoorbeeld wanneer een wijziging aan een document is doorgevoerd door iemand anders. Heel handig!

van zoeken naar vinden

Omdat DocBase X-Drive niet alleen de naam van een document indexeert maar ook de hele inhoud, kun je zoeken in de inhoud van documenten met DocBase X-Drive. Ook kun je makkelijk selecties maken waarop je wil zoeken en deze zoekopdracht opslaan om hem vaker te gebruiken.

DocBase X-Drive

Van zoeken naar vinden

Met DocBase X-Drive kun je naast het zoeken op de bestandsnaam ook op inhoud van documenten zoeken of op datum of periode (bijvoorbeeld alles van vorige week of maand is met 1 klik te selecteren).

Daarnaast kan het systeem je op de hoogte houden middels notificaties in een mailbericht met een hyperlink die je direct bij het juiste document laat uitkomen. Dat bedoelen we met 'van zoeken naar vinden'!

Nieuwe blog

DocBase X-Drive inspireert

Image

Omdat je met DocBase X-Drive veel sneller informatie vindt, wordt werk ook leuker. Ook voorkomt het dat je documenten opnieuw moet maken omdat je ze niet meer kunt vinden. Zo krijg je meer tijd om na te denken over hoe je je organisatie beter van dienst kan zijn en slimme ideeën bedenken. Je kunt meer worden uitgedaagd op je creativiteit in plaats van het zoeken naar informatie. Bovendien kun je zonder cursus met DocBase X-Drive werken. Het is zo eenvoudig als wat. 

Hoe prettig is het wanneer iemand je belt met een vraag waarvan je weet dat het in een document staat maar dat je niet meer weet hoe je dat document genoemd hebt (of hoe een ander het document genoemd heeft) en dan toch binnen seconden een antwoord kunt geven? Dat verhoogt de service die je kunt bieden enorm want je hebt direct een antwoord in plaats van dat je belooft terug te bellen en vervolgens een kwartier bezig bent het te vinden of het vergeet omdat je ondertussen weer voor iets anders benaderd wordt.