X-Drive

Waar relevante informatie, up-to-date snel vindbaar is,  in een eenvoudig te gebruiken omgeving met een gemeenschappelijk begrip van hoe om te gaan met informatie en documenten in de organisatie

X-Drive

je documenten opslaan op een manier die voor iedereen vertrouwd is.

X-Drive

Met X-Drive je documenten opslaan op de 'oude' manier en ze terugvinden op een 'nieuwe' manier

Content is de levensader van een onderneming. Het omvat ideeën, kennis, records. Het is onmisbaar voor de operatie en innovatie.

Met X-Drive stel je content (vaak vastgelegd in documenten) beschikbaar die ook door anderen in de organisatie makkelijk gevonden kan worden. Je zorgt er zo voor dat iedereen op snelle en eenvoudige wijze de goede informatie (juiste versie bijvoorbeeld) vindt die voor nodig is om een goede bijdrage te leveren aan het bedrijfsdoel en -resultaat.

X-Drive flow plaatje

werken zoals je gewend bent

Het is heel moeilijk gewoonten af te leren. Zo ook de gewoonte om moeiteloos 10 klikken diep op een server naar een map te gaan om een document in op te slaan. Alleen terugvinden is wel een ding.Met X-Drive is ook dat een fluitje van een cent geworden.

automatisch versiebeheer

in je mapje je document openen en verder werken. X-Drive synchroniseert en slaat versies op. Je kunt ook eenvoudig terug naar een oudere versie maar iedereen weet wat de meest recente versie is.

ondersteuning door notificaties

X-Drive ondersteunt je werk actief door notificaties te sturen wanneer je een bepaalde actie moet doen of bijvoorbeeld wanneer een wijziging aan een document is doorgevoerd door iemand anders. Heel handig

van zoeken naar vinden

Omdat X-Drive niet alleen de omschrijving van een document indexeert maar ook de hele inhoud, kun je ook zoeken in de inhoud van documenten met X-Drive. Ook kun je makkelijk selecties maken als zoeken op alleen documenten van vorige maand bijvoorbeeld.

X-Drive

Van zoeken naar vinden

Praesent ullamcorper rhoncus turpis. Nulla pulvinar feugiat diam a feugiat. Aenean id orci libero. Nam lobortis id mi et molestie. Nam maximus enim sed tempor egestas. Curabitur laoreet quam a lacus eleifend, vel consectetur leo accumsan. Etiam laoreet porta nunc, eget gravida turpis pretium in. Praesent ullamcorper rhoncus turpis. Nulla pulvinar feugiat diam a feugiat. Aenean id orci libero. Nam lobortis id mi et molestie. Nam maximus enim sed tempor egestas. Curabitur laoreet quam a lacus eleifend, vel consectetur leo accumsan. Etiam laoreet porta nunc, eget gravida turpis pretium in. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus.

Nieuwe blog

X-Drive inspireert

Image

Omdat je met X-Drive veel sneller informatie vindt die je nodig hebt om je werk goed uit te voeren, wordt werk ook leuker. Ook voorkomt het dat je documenten opnieuw moet maken omdat je ze niet meer kunt vinden. Zo krijg je ook nog eens meer tijd om na te denken over hoe je je organisatie nog meer van dienst kan zijn en slimme ideeën bedenken. Je kunt meer worden uitgedaagd op je creativiteit in plaats van het zoeken naar de juiste informatie. Bovendien kun je zonder cursus met X-Drive werken. Het is zo eenvoudig als wat. 

Hoe prettig is het wanneer iemand je belt met een vraag waarvan je weet dat het in een document staat maar dat je niet meer weet hoe je dat document genoemd hebt (of hoe een ander het document genoemd heeft) en dan toch binnen seconden een antwoord kunt geven? Dat verhoogt de kwaliteit van dienstverlening enorm want je hebt direct een antwoord in plaats van dat je belooft terug te bellen en vervolgens een kwartier bezig bent het te vinden of het vergeet omdat je ondertussen weer voor iets anders benaderd wordt.