X-Connector RPA

In een tijdperk met zowel enorme groei in informatie chaos als steeds hogere klantverwachtingen, is het belangrijker dan ooit  terugkerende handmatige processen te automatiseren. 

 

X-Connector RPA

Later dit jaar wordt X-Connector RPA gelanceerd.

X-Connector RPA

Met behulp van Robotic Process Automation (RPA) zijn menselijke handelingen binnen softwareapplicaties na te bootsen. RPA is dus een soort van ‘softwarerobot’. De technologie creëert vooral waarde als het wordt ingezet voor processen met een hoog volume en een repeterend karakter.

Met behulp van Robotic Process Automation (RPA) zijn menselijke handelingen binnen softwareapplicaties na te bootsen. RPA is dus een soort van ‘softwarerobot’. De technologie creëert vooral waarde als het wordt ingezet voor processen met een hoog volume en een repeterend karakter. RPA is een veel breder toepasbare ontwikkeling, die de meest traditionele branches in staat stelt hun processen te versnellen en zo ruimte te creëren om (met de weer beschikbare mensen) te werken aan innovaties die meer creativiteit vereisen.

Acanthis Document Solutions BV levert met de nieuwe X-Connector RPA een basis voor nieuwe diensten die je kunt aanbieden aan jouw klanten. De basis voor dit soort nieuwe diensten is data uit al die systemen die je al hebt draaien. Maar ook in combinatie met data van derden. X-Connector RPA is in staat om volledig geautomatiseerd al die data bij elkaar te brengen en aan te bieden aan een portaal of oplossing of zelfs aan derden die ook hun dienstverlening er mee kunnen verbeteren. Data is het nieuwe goud!

Met gecombineerde data kun je veel beter voorspellingen doen en besluiten nemen. Steeds vaker heb je te maken met meerdere partijen bij het leveren van diensten. Hoe beter en sneller de ketelpartners geïnformeerd zijn, hoe beter de klant bediend kan worden. Datgene wat een klant ervaart is namelijk voor een groot deel afhankelijk van de communicatie tussen de partners. Met X-Connector RPA wordt co-creatie om uw klanten met behulp van data een interessant speelveld om uw klanten een betere ervaring te laten beleven. 

De robot uit de mens halen door handmatige en saaie taken te automatiseren. Je virtuele medewerkers kunnen veel van dit werk uit handen nemen.

rpa-1

Sneller

tot 20 keer sneller dan menselijke handelingen

veel goedkoper

40-80% goedkoper

werkt samen met bestaande applicaties

X-Connector RPA werkt op de achtergrond

doeltreffend

Het stelt je in staat om eenvoudige maar ook lastige processen die vaak voorkomen doeltreffend te automatiseren

Je klanten betere dienstverlening bieden

Image

RPA helpt om efficiënter te werken. Maar het is meer dan dit. Het is ook sneller interactie met klanten en uiteindelijk ook meer winst. Je zet vaardigheden niet meer in voor repeterende activiteiten, maar voor de dienstverlening. Zo creëer je tijd om mooie dingen te doen. Zeker in functies waarbij interactie met klanten of burgers aan de orde is, en er enige mate van emotionele intelligentie en cultureel inzicht nodig is. Want daar blijft menselijke inbreng noodzakelijk. Het is ook echt nodig om met al die groeiende hoeveelheden data nog te kunnen vinden wat je nodig hebt. Of om uit te leggen wat je nu precies gedaan hebt. Bovendien komt het de uniformiteit van de processen ten goede, elimineert het invoerfouten en vergroot het de voorspelbaarheid en transparantie.