Krijg een duidelijk overzicht op de examendossiers, altijd en overal

Dankzij DocBase voor het Onderwijs

DOCBASE VOOR HET ONDERWIJS

In het onderwijs krijgt u veel te maken met inschrijfprocessen, procedures en veel dossiers (denk aan examendossiers). Het verwerken van al deze documenten neemt veel tijd in beslag. In de praktijk gaat het al snel om 200 uur per jaar per administratief medewerker aan simpele handelingen als het opbergen en terugzoeken van documenten. Wat uiteindelijk neerkomt op een besparing van € 5.000,- per jaar, als er uitgegaan wordt van €25 per uur. Nog meer over de voordelen van een DMS leest u hier.

DMS DocBase

Met DocBase als DMS in het onderwijs krijgt u snel over al uw documenten en bespaart u deze kosten. DocBase structureert uw bedrijfsinformatie en zorgt voor een papier-vrij kantoor. 

Inzetbaar van basisonderwijs tot het hoger onderwijs. Versoepel inschrijvingsservices, beheer het overzicht van toetsen of afstudeerwerken en verkrijg een duidelijk overzicht in contractbeheer, digitale personeelsdossiers (HRM) en factuurafhandeling.

Naadloze integratie in uw systemen

DocBase voor het onderwijs heeft een naadloze systeemintegratie. DocBase is in te richten met behoud van uw huidige systemen. DocBase is makkelijk te koppelen met veel HRM-systemen, studentinformatiesystemen zoals Osiris, financiële systemen en Microsoft Sharepoint. Het voegt waarde toe aan deze systemen.

Overzicht in toetsen en afstudeertrajecten

Beheren en bewaren van documentatie als toetsen, cijferlijsten of afstudeerscripties zijn vaak een hindernis in het onderwijs. Met het systeem krijgt u een compleet overzicht van cijferlijsten en documentatie. 

Hogeschool Rotterdam werkt met DocBase

We zijn zeer tevreden over de DocBase oplossing en professionele ondersteuning door Acanthis. Als concernsysteem voor Document Management voldoet DocBase aan onze strenge eisen en stelt het ons in staat goede, stabiele en geïntegreerde ICT oplossingen aan onze organisatie te bieden.

Marcelle Zeddeman Servicemanager bij Hogeschool Rotterdam

Voordelen DocBase voor het onderwijs:

 Versnelling financiële processen

 Borging afspraken en procedures

 Verwerking van puntenlijsten

 Verlagen van de papierrelateerde kosten

 Documentbeheer: juiste autorisaties van personeels- en studentendossiers

 Contractbeheer: sneller toegankelijk, looptijdbewaking en routering voor behandeling van stukken

✓  Zelfservice voor werknemers: toegang tot persoonlijke dossiers zoals loonstrook of declaraties

 Overzichtelijke inschrijvingsprocessen: flexibele procesinrichting aangepast per opleiding

Benieuwd naar de mogelijkheden van DocBase voor uw organisatie?

Bel ons op 0184-677511 of vraag een vrijblijvende demo aan. Demo aanvragen

Onze oplossingen voor het Onderwijs:

Minimaliseer fouten bij factuurverwerking met DocBase factuurbeheer

Contractbeheer

Altijd inzicht op looptijden, opzegtermijnen en verplichtingen van contracten. Zorgt ervoor dat u altijd op tijd contracten opzegt of verlengd, dankzij automatische notificaties. 

Alle informatie in één systeem met DocBase Connect

DocBase Connect

Koppel met uw andere systemen om alle informatie in één systeem te beheren. Dankzij X-Connector als extra module in de versie DocBase Connect. 

Totale poststroom digitaal dankzij DocBase Digitale Postkamer

Digitale Postkamer

Dankzij de Digitale Postkamer Module (DPP) van DocBase is de totale poststroom digitaal af te handelen.

Casestudy Hogeschool Rotterdam

Voor Hogeschool Rotterdam moest een concernsysteem komen die uitblinkt in kwaliteit, stabiliteit, flexibiliteit en eenvoud. Lees hier het succesverhaal van de implementatie van DocBase bij Hogeschool Rotterdam.

Vragen? Bel ons