Verlopen contracten of verlies van belangrijke informatie zijn verleden tijd

Dankzij DocBase voor het MKB

Document Management Systeem voor de Handel & Industrie

Heeft u te maken met een groei in hoeveelheid van (digitale) informatie die binnen uw organisatie wordt geproduceerd? Beheren wordt dan steeds belangrijker. Goed beheer van uw documentatie betekent lagere kosten, betere performance en minder risico’s.

DocBase in de Automotive

In de Automotive sector is DocBase succesvol ingezet voor het bijhouden van verkoopdossiers bij autodealer bedrijven. Automatische dossiervorming en een melding wanneer een dossier compleet is, biedt zowel verkopers als management inzicht en overzicht.  

Broekhuis Groep werkt met DocBase

De oplossing is niet alleen gebruiksvriendelijk. Het principe van ‘standaard, maar wel passend voor de organisatie’ zoals Acanthis dat hanteert, sprak ons zeer aan.

Marijn van Dijk Manager verkoopadministratie bij Broekhuis Groep

DocBase in de Entertainment sector

Een bedrijf in de entertainment sector met meerdere vestigingen heeft zijn documentbeheer op orde met DocBase waarbij de vestigingen toegang tot hun eigen documenten (contracten, interne documenten, etc.) hebben en het hoofdkantoor inzicht heeft per vestiging of per onderwerp al naar gelang het relevant is. Met DocBase kunnen SmartTabs eenvoudig met doorsnedes van informatie getoond worden op basis van context.

Snelle implementatie

DocBase, het webbased document management systeem, is snel in te richten en zeer flexibel zodat voor iedere onderneming de specifieke toepassingen kunnen worden ingericht. DocBase heeft een naadloze systeemintegratie. DocBase is in te richten met behoud van uw huidige systemen, zelf te beheren en aan te passen.

Slim documentbeheer

Met DocBase maken wij slim documentbeheer mogelijk voor het MKB. Door het sneller vinden van de informatie over een klant of project, kan alerter op een vraag van de klant gereageerd worden. Naast tijd- en geldbesparing wordt ook het imago van een klantgerichte onderneming beter ondersteund. 

QuintilesIMS werkt met DocBase

Toen ik er eenmaal mee werkte, dacht ik waarom werkt niet iedereen er mee? Zo moet het toch?

Quintiles IMS

DocBase Mobile

DocBase Mobile zorgt ervoor dat u altijd, overal en op elk device beschikt over uw documenten, dossiers en klantgegevens. Dit maakt het voor de buitendienst makkelijker om offertes te raadplegen of documenten en contracten in te zien, aan te passen of te delen. Meer over DocBase Mobile >>

Beveiliging

Alle bedrijven hebben de taak om de beveiliging van hun documenten op orde te hebben voor de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Zo moet uw organisatie dus ook complaint zijn voor de nieuwe privacy wetgeving. Met DocBase zorgen wij voor een goede basis voor de beveiliging en verwerking van uw documenten. Document verwerking wordt ook gezien als één van de belangrijke aspecten van de AVG. Ontdek meer over de AVG in ons gratis e-book

Nog niet klaar voor de AVG? Ontdek onze handige 10 stappenplan naar AVG. 

Weten wat een DMS u oplevert?

Bereken eenvoudig de ROI van een DMS met ons GRATIS e-book! Download nu

Onze oplossingen voor Handel & Industrie

Overzicht over uw contracten met contractbeheer binnen DocBase

Contractbeheer

Met contractbeheer van DocBase heeft u altijd direct en volledig overzicht in looptijden, opzegtermijnen, prestaties en verplichtingen.

Digitale personeelsdossiers beheren in DocBase

DocBase Connect

Koppel met uw andere systemen om alle informatie in één systeem te beheren. Dankzij X-Connector als extra module in de versie DocBase Connect. 

Overzicht over uw contracten met contractbeheer binnen DocBase

Digitale handtekening

Een handtekening plaatsen onder documenten kan nu eenvoudig en snel inclusief autorisatie met DocBase Sign, de digitale handtekeningenmodule van DocBase.

Klantcase Import/Export BV

Kostenbesparing, efficiëntie en betere dienstverlening, alles gecombineerd bij Import/Export BV Nederland, dankzij DocBase. Lees hier meer over de klantcase van DocBase bij Import/Export BV Nederland.

Vragen? Bel ons