Koppel met uw dealer management systeem en krijg een duidelijk overzicht van uw verkoopdossiers

Dankzij DocBase voor de Automotive

DIGITALISEER UW VERKOOPDOSSIERS MET DOCBASE 

Hoe gaan de verkopers bij uw organisatie om met de administratie bij de verkoop van een auto? Administratie is niet geheel onbelangrijk, maar wordt wel gezien als één van de mindere werkzaamheden van de verkoop. Reden hiervoor is natuurlijk dat verkopers steeds weer met tal van documenten te maken krijgen bij de verkoop. Vooral bij zakelijke verkoop zijn verkopers druk met de administratieve afwikkeling. Maak het uw medewerkers makkelijker om de administratie op orde te houden met DocBase en laat ze zich bezighouden met, waar ze goed in zijn, verkopen.

DocBase is het document management systeem waarin het opslaan, vinden en delen van documenten gemakkelijker wordt gemaakt. Met ons DMS kunt u middels de koppeling met uw dealer management systeem (EVA of Autoline) ook alles in één systeem beheren. Alles in één systeem zorgt voor overzicht en zo richten wij ook checklists per klant in met automatische notificaties. Wanneer er een document ontbreekt in het dossiers ontvangt de verkoper automatisch een e-mail ter herinnering.

                                            DocBase is hét document management systeem voor de automotive. 

Lees verder en bekijk onze video op AutoleaseWereld >>

Koppeling met Dealer Management Systemen

Met DocBase gekoppeld aan Autoline of EVA is direct inzichtelijk of een dossier compleet is of welke documenten nog toegevoegd moeten worden, dankzij een checklist. Zodra alle documenten in het verkoopdossier aanwezig zijn, wordt automatisch getoond dat het dossier compleet is. Wees goed voorbereid op de aflevering en houdt de administratie op orde, dankzij de koppeling van DocBase met uw dealer management systeem. 

Broekhuis Groep werkt met DocBase

De investering verdient zich zeer snel terug en dan ga je echt besparen. Dankzij digitaal werken vormen alle vestigingen nu samen één slagvaardige organisatie. We kunnen de auto's sneller afleveren. Daar zijn berijders, verzekeraars en leasemaatschappijen heel blij mee.

Marijn van Dijk Manager verkoopadministratie bij Broekhuis Groep

Audit

Als dealer krijgt u te maken met periodieke audits vanuit de importeur. Tijdens de audit wordt een selectie van verkoopdossiers doorgenomen en gecheckt op volledigheid. Een fout in de administratie kan desastreuze gevolgen hebben. Dit kan makkelijk voorkomen worden door uw administratie geheel digitaal in DocBase op te nemen. DocBase zorgt ervoor dat u de verkoopdossiers snel kunt vinden en kunt tonen tijdens een audit. Zet de stap naar effectiviteit met DocBase en laat uw verkopers veel tijd en moeite besparen.

DocBase Mobile

Met DocBase heeft u altijd, overal en op elk device de beschikking tot uw documenten, dossiers en relaties. Dit is ideaal voor de accountmanagers. Zij kunnen dankzij DocBase Mobile onderweg hun offertes, documenten of contracten inzien, aanpassen, delen of aantekeningen maken. Meer weten over DocBase Mobile? Lees het hier >>

Beveiliging

Beveiliging van documenten wordt nog steeds onderschat. Zo zien we dat bedrijven slordig omgaan met privacy gevoelige informatie van klanten. Met de komst van de nieuwe privacy wetgeving AVG moet hier verandering in komen. Iedere organisatie moet ervoor gaan zorgen dat documenten en gegevens goed beveiligd zijn en dat de verwerking van privacy gevoelige informatie op orde is. Met DMS DocBase zorgen wij voor een goede basis voor de verwerking en beveiliging van uw documenten en privacy gevoelige informatie. Meer weten over de nieuwe privacy wetgeving? Lees ons GRATIS e-book AVG. Wij helpen u ook graag verder met onze handige 10-stappenplan

Download ons GRATIS e-book DMS

Krijg grip op alle documenten en overzicht op alle verkoopdossiers. Download nu

Onze oplossingen voor de Automotive:

Overzicht over uw contracten met contractbeheer binnen DocBase

Contractbeheer

Met contractbeheer van DocBase heeft u altijd direct en volledig overzicht in looptijden, opzegtermijnen, prestaties en verplichtingen.

Alle informatie in één systeem met DocBase Connect

DocBase Connect

Koppel met uw dealer management systeem om alle informatie in één systeem te beheren. Dankzij X-Connector als extra module in de versie DocBase Connect. 

Makkelijk en snel digitale handtekening zetten met DocBase Sign

Digitale Handtekening

Een handtekening plaatsen onder documenten kan geheel digitaal, rechtsgeldig en eenvoudig inclusief autorisatie met DocBase Sign, de digitale handtekeningen module van DocBase.

Klantcase Broekhuis

Broekhuis Groep geeft aan dat DocBase bij hun zorgt voor een aanzienlijke verbetering in efficiency. Laat u inspireren door het succesverhaal van DocBase bij Broekhuis Groep.

Vragen? Bel ons