Iedere markt is uniek en vraagt om een andere document oplossing

Wij begrijpen dit als geen ander

IEDEREEN KAN WERKEN MET DOCBASE

Snel en flexibel uw documenten beheren

DocBase biedt u een oplossing voor het opslaan en beheren van informatie op de werkplek. Zoekt u een manier om controle te houden over zowel digitale als papieren bestanden? Vanwege de flexibiliteit en snelle inrichtingsmogelijkheden is DocBase voor elke organisatie inzetbaar. Binnen twee weken is de inrichting van DocBase geregeld en kunt u eenvoudig en snel uw documentbeheer verwerken en controleren.

Succesvol in verschillende sectoren

Ons DMS systeem (Document Management Systeem) DocBase wordt al jaren door een gevarieerde groep van gebruikers met succes gebruikt. Ze hebben direct de juiste informatie beschikbaar zodat de directe afhandeling wordt versneld en de geleverde service verbeterd. 

Dankzij onze ervaring in de verschillende sectoren weten wij ook wat u nodig heeft als het gaat om documentbeheer. Voor iedere sector hebben wij namelijk een andere inrichting. DocBase biedt op deze manier een passende oplossing voor iedere organisatie. 

                                     Verdieping in specifieke branches vergroot de toegevoegde waarde.

Lees verder op DocumentWereld >>

DocBase werkt onder meer voor organisaties in de volgende branches:

Handel & Industrie

In het bedrijfsleven wordt het steeds belangrijker om efficiënt en effectief te werk te gaan. Documentbeheer speelt daarbij een belangrijke rol.

Automotive

In de Automotive komen er veel documenten kijken bij de verkoop van auto's. Onvoldoende overzicht of zoekgeraakte verkoopdossiers kan het gevolg zijn. Krijg overzicht in uw verkoopdossiers met DocBase.

Onderwijs

Versoepel inschrijvingsservices, beheer het overzicht van toetsen of afstudeerwerken en verkrijg een duidelijk overzicht in contractbeheer, digitale personeelsdossiers (HRM) en factuurafhandeling.

Overheid

Zaakgericht werken is van groot belang bij de overheid. Om zaakgericht te kunnen werken, is goed documentbeheer noodzakelijk. Met DocBase ligt goed documentbeheer voor handen.

Provincies

Met DocBase bent u bij de provincies een stap dichterbij het zaakgericht werken. Het unieke aan DocBase is dat het een slimme oplossing is voor zowel zaakgericht- als projectmatig werken.

Zorg

In de zorg spelen kwaliteitsdocumenten een belangrijke rol. Uw kwaliteitsdocumenten kunt u met DocBase eenvoudig en snel verwerken. 

Klantcases

DocBase heeft al jaren zijn dienst bewezen bij vele organisaties. Zo werkt DocBase bijvoorbeeld al bij Hogeschool Rotterdam en Provincie Gelderland. Van iedere sector is hier een succesverhaal te lezen.

Vragen? Bel ons