Alle documenten veilig in DocBase

Beheer alle documenten veilig en overzichtelijk in ons DMS. Voorbereid op AVG!

Veiligheid voorop

Wij zetten met ons document management systeem DocBase de veiligheid van alle documenten en gegevens voorop. Met DocBase zijn er meerdere keuzes om uw documenten veilig onder te brengen. 

Icon vink.png On-premise: software op eigen server installeren

Icon vink.png In de cloud: geheel online

Veilig in de cloud 

DocBase als moderne cloudoplossing zorgt voor isolatie van data zodat uw gegevens nooit vermengd worden met data van andere klanten door:

  • Aparte instances zodat uw data separaat beveiligd wordt
  • Als klant kunt u kiezen wanneer u naar een nieuwere versie wilt overstappen
  • Betrouwbare goede performance 

Onze (private) cloudoplossingen voldoen aan de hoogste standaarden qua beveiliging, kwaliteits- en milieunormen. We werken daarbij nauw samen met RoutIT en Equinix/Telecitygroup. De datacenters van waaruit we werken zijn volgens ISO 14001 gecertificeerd, de internationale norm voor milieumanagement. Natuurlijk zijn ze ISO 9001 gecertificeerd, de standaardnorm voor kwaliteitsmanagement en wordt voldaan aan de ISO 27001 eisen qua informatiebeveiliging.

Algemene Verordening Gegevensbescherming

Met ingang van 25 mei 2018 wordt de nieuwe wet Algemene Verordening Gegevensbescherming gehandhaafd. Dit houdt in dat er strengere regels gelden op het gebied van het verzamelen, opslaan en gebruiken van persoonsgebonden gegevens. Een DMS maakt het makkelijker om AVG compliant te zijn op het gebied van contract- en documentbeheer. Weten wat er u allemaal is verandert op het gebied van de AVG? Lees meer over AVG. Ook hebben wij voor u een stappenplan opgesteld met de 10 stappen naar AVG.

Download ons gratis E-book AVG

Bereid u goed voor op de AVG met ons gratis e-book Download nu
Demo aanvragen