X-Forms

Makkelijk werken met sjablonen

X-Forms voegt de juiste gegevens toe en slaat informatie op de juiste plek op.
Ook het creëren van documenten is heel eenvoudig met X-Forms. 
De huisstijl staat meteen klaar staan in MS Word als je X-Forms gebruikt. Zo is de merkbeleving en consistentie van je communicatie goed geborgd. Het werk is sneller gedaan en je houdt tijd over voor andere taken.
X-Forms met verwijzing naar chatbox

 

Flexibel

je krijgt een unieke inrichting in X-Forms, die je volledig zelf kunt beheren.

Gebruiksgemak

Medewerkers kunnen vanuit MS Office werken zoals ze gewend zijn.

Efficiënt en foutloos

Gegevens hoeven maar één keer te worden ingevuld.

Uniforme huisstijl

Huisstijlelementen worden automatisch toegevoegd.

sneller werken met MS Word

Medewerkers blijven MS Word gebruiken, maar dan sneller. De juiste huisstijl en de juiste gegevens staan allemaal paraat.

Sjablonen worden in MS Word via X-Forms gecreëerd en gebruikt door de gebruikers. X-Forms voegt meteen de juiste gegevens toe en slaat de documenten automatisch op de juiste plek op. Heb je zojuist een offerte verstuurd? Dan is hij in X-Forms automatisch opgeslagen onder de juiste klant. Met X-Forms maakt je snel, foutloos en gemakkelijk brieven, offertes, contracten of memo’s. Documenten hebben altijd de juiste huisstijl: goed herkenbaar en met een professionele uitstraling. 

Het werkt vertrouwd, maar dan makkelijker
Medewerkers kunnen gewoon MS Word blijven gebruiken. X-Forms stelt je in staat eenvoudig informatie te verwerken binnen een gewenste opmaak. Dankzij tekstblokken blijft de opmaak behouden en staan bepaalde gegevens vast. Dat scheelt veel tijd. Veelgebruikte gegevens hoeven niet steeds opnieuw handmatig geplaatst te worden. Alle documenten worden zo uniform en foutloos.
 

Neem nu vrijblijvend contact op!
 

Small-img4