uitbreidingen

Snel tekenen met de Digitale handtekening

Digitale handtekening

Een digitale handtekening plaatsen onder bijvoorbeeld een contract kan eenvoudig met DocBase Sign. De juiste persoon plaatst onder het juiste document gemakkelijk een geautoriseerde handtekening.

Deze digitale handtekeningenmodule van DocBase werkt via e-mail en voldoet aan de Europese richtlijnen

Stop met printen en scannen. Bespaar tijd en spaar het milieu!

Digitale postkamer

Digitale postkamer

Handel uw post digitaal af met DocBase Digitale Postkamer Module.

De inkomende post wordt gescand én herkend. Via een routeringsproces komt de post snel bij de juiste personen terecht. Ook de uitgaande post kan geautomatiseerd worden waardoor de foutenmarge omlaag gaat.

Bespaar tijd en papier. Krijg meer grip op de post.

Records management

Records Management

Niet alle documenten hoeven eindeloos bewaard te worden. Sterker nog: de AVG verplicht u om persoonsgegevens te verwijderen. Met records management bepaalt u wanneer documenten vernietigd of verwijderd worden

Documenten kunnen ook gesloten worden. Direct wordt er automatisch een vervangings- en vernietigingsrapport gemaakt.

Deze module voldoet aan de wet- en regelgeving en is NEN-2082 gecertificeerd.

Advanced Admin Tools

Advanced Admin Tools

Sommige bedrijven willen maximale controle op documenten hebben. Dat kan met de Advanced Admin Tools:

1. voeg extra checks op authenticatie en integriteit van documenten toe;

2. check of de database beschikbaar is en start eventueel extra services op bijvoorbeeld bij haperende internetverbindingen;

3. zet documenten om naar PDF-formaat.

ZTC-Beheermodule

ZTC-Beheermodule

Uw organisatie werkt het best met zaaktypen. Daar baseert het interne proces zich ook op. DocBase kan via deze module daarop aanhaken. Via de DocBase ZTC-Beheermodule kunnen beheerders snel en eenvoudig zaaktypen maken en aanpassen.

In een zaaktype is bepaald wie geïnformeerd moet worden bij welke status en wat er in het dossier moet komen. Via deze module regelt u de werkstroom en heeft u overzicht van de wijzigingen.

X-Forms

Forms-1

Werken met Word wordt een stuk makkelijker met de X-Forms uitbreidingsmodule. Via een sjabloon staat je huisstijl altijd klaar. Alle documenten zijn met een consequente uitstraling zo goed herkenbaar en professioneel.

Ook adresgegevens of andere informatie die voor handen is, plaatst DocBase automatisch in het document. Dit werkt een stuk sneller én het voorkomt fouten.