TRAININGEN

Alles in het teken van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)!

TRAININGEN

De afgelopen tijd horen we steeds meer over Cybercriminaliteit en staat de media bol van het nieuws over de nieuwe privacywetgeving AVG/GDPR. Wij willen u daar graag voor behoeden door het aanbieden van de online training DIEV en de klassikale training tot Privacy Officer. 

Voorkomen is beter dan genezen! Voorkom datalekken en de kans op hoge boetes bij het overtreden van de nieuwe privacywetgeving. Wij helpen u daarbij.

Het kan ook zo zijn dat u wordt verplicht om een Privacy Officer ofwel Functionaris Gegevensbescherming aan te stellen. Hiervoor bieden wij de unieke tweedaagse klassikale training tot Privacy Officer aan.  

Online training DIEV

ONLINE TRAINING DIEV

Data Informatie Eindgebruikers Veiligheidstraining: Online training tegen Cybercriminaliteit. Leer de acties van cybercriminelen te herkennen en erop te anticiperen. Krijg een jaar lang training en Tips & Tricks over online security!  

Online training DIEV + ECDL

Online training Diev + ECDL

Met de online DIEV training voorkomt u datalekken en gaat u cybercriminaliteit tegen. Deze training wordt afgesloten met een ECDL examen. Een verrijking van ieders CV. Een jaar lang krijgt u 6 blokken met training en tweewekelijkse Tips & Tricks!

Tweedaagse klassikale training tot Privacy Officer

Klassikale Training Privacy Officer

Wij bieden een unieke tweedaagse klassikale training tot Privacy Officer / Functionaris Gegevensbescherming. Met de AVG kan het voor bedrijven verplicht zijn om een Privacy Officer / Functionaris Gegevensbescherming aan te nemen.