Uw personeelsdossiers eenvoudig up-to-date en veilig gewaarborgd

Digitale personeelsdossiers

In DocBase maakt u een nieuw digitaal dossier aan in nog geen 30 seconden!

Digitale personeelsdossiers besparen uw HR-manager veel tijd en moeite. En u dus veel geld. Met DocBase heeft de HR-manager een duidelijk digitaal overzicht van alle personeelsdossiers en bijbehorende documenten.

Bovendien kan hij eenvoudig voldoen aan alle wet- en regelgeving op het gebied van persoonsgegevens met betrekking tot vertrouwelijkheid, termijnbewaking en transparantie voor de medewerker.

Personeelsbeheer

Beveiliging personeelsdossiers gewaarborgd

Bespaar tijd en geld door uw personeelsdossiers slim en veilig op te slaan.

Er zit een veelheid aan verschillende documenten in een personeelsdossier: van contracten tot loonstroken en van beoordelingen tot de secundaire arbeidsvoorwaarden. Om daar grip op te houden is lastig. Zeker als het grootste deel ervan nog op papier bestaat. Voeg daarbij de eis tot bescherming van deze gevoelige persoonsgegevens en het zal duidelijk zijn dat een digitaal personeelsdossier, mits op de juiste manier ingericht en beveiligd, een grote lastenverlichting betekent.

DocBase ondersteunt u bij het beheren van deze gevoelige informatie en biedt u op elk gewenst moment bevoegd inzicht in de status van het dossier en de voor u en de medewerker belangrijke gegevens. Ontdek de voordelen van de digitale personeelsdossiers

AVG compliant worden

Alle bedrijven moeten sinds 25 mei 2018 voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dit houdt in dat privacy gevoelige gegevens op de juiste manier verwerkt moet worden. Zo moet dus ook de personeelsgegevens op de juiste manier verwerkt, opgeslagen en indien noodzakelijk verwijderd worden. Nog niet geheel AVG compliant? Wij hebben voor u een GRATIS e-book met daarin de benodigde informatie over de AVG wetgeving. 

Beveiliging personeelsdossiers gewaarborgd

Succesverhaal digitale personeelsdossiers

Image

Met groot succes heeft Hogeschool Rotterdam zelf 3.600 personeelsdossiers gedigitaliseerd in én door middel van DocBase. In combinatie met de unieke SmartTab® technologie in DocBase, wordt ruim 90% van de kenmerken automatisch ingevuld wanneer de personeelsdocumenten aan een personeelsdossier worden toegevoegd.

"We zijn zeer tevreden over de DocBase oplossing en professionele ondersteuning door Acanthis. Als concernsysteem voor Document Management voldoet DocBase aan onze strenge eisen en stelt het ons in staat om goede, stabiele en geïntegreerde ICT-oplossingen aan onze organisatie te bieden."

MARCELLE ZEDDEMAN Servicemanager bij Hogeschool Rotterdam

Download onze productbrochure

Waarom zou je personeelsdossiers digitaliseren? Ontdek er alles over in de brochure Digitale personeelsdossiers.
Download de brochure