Altijd de juiste informatie op het juiste moment

Contractmanagement

Een compleet overzicht van opzegtermijnen, looptijden en andere informatie. De automatische notificatiefunctie geeft aan wanneer een contract afloopt. Handig!

Bij goed contractbeheer en contractmanagement kunt u op elk moment antwoord geven op een aantal belangrijke vragen: welke afspraken zijn gemaakt, wanneer en door wie? Hoe lang gelden die afspraken of het contract? Op tijd een contract kunnen opzeggen kan u veel geld en problemen besparen. DocBase biedt u met digitaal contractbeheer het juiste overzicht op het juiste moment. Zo heeft u alle relevante informatie, snel, eenvoudig, volledig en overal (geautoriseerd) beschikbaar voor de mensen die ermee moeten werken.

Contractbeheer

Automatische notificatie

Met contractbeheer heeft u altijd en overal direct en volledig overzicht en inzicht op opzegtermijnen, looptijden, prestaties en verplichtingen.

Of het nu gaat om een huurcontract, leasecontract, onderhoudscontract, inkoopcontract of andere overeenkomsten. Alle documenten (opdrachtbevestigingen, offertes etc.) behorende bij een contract worden helder en overzichtelijk in DocBase Contractbeheer geregistreerd, opgeslagen en gepresenteerd op het moment dat het nodig is. Een automatische notificatiefunctie attendeert u tijdig wanneer er iets moet gebeuren. Scheelt u veel tijd, moeite en geld. 

Dankzij de notificaties bij aflopende contracten staat u nooit meer voor verrassingen en voorkomt u dat contracten zonder inzage stilzwijgend worden verlengd.

Met contractbeheer heeft u altijd en overal direct en volledig overzicht en inzicht
Image

Digitale personeelsdossiers

AVG compliant

Eén van de belangrijkste zaken van de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming is het bewaren en archiveren van persoonsgegevens. Persoonsgegevens mogen in de wet niet langer worden bewaard dan strikt noodzakelijk is. Dankzij automatische workflows kunnen bijvoorbeeld de bewaarde contracten na de bewaartermijn op tijd verwijderd worden. Wordt AVG compliant op het gebied van contract- en documentbeheer met slim contractbeheer van DocBase. 

Uw contractmanagement verbeteren?

Bekijk eens de productbrochure van DocBase Contractbeheer
Download de productbrochure