Kwaliteitsdocumenten snel en eenvoudig verwerken

DOCUMENTBEHEER IN DE ZORG

Op elke locatie altijd de laatste versie van uw kwaliteitshandboek.

Documentatie speelt een cruciale rol in de zorg. Van SOP’s, kwaliteitshandboeken tot het melden van incidenten en locatiebeheer. In laboratoria is het vaak noodzakelijk om met papieren handleidingen te werken. Deze laboratoria dienen te voldoen aan strikte regelgeving om geaccrediteerd te blijven voor het doen van hun werk.

Strengere regelgeving geeft farmaceutische bedrijven een continu spanningsveld van steeds kortere ontwikkelperiodes voor producten. Documentbeheer is van belang als dit kostbare vertraging kan voorkomen.

DMS DocBase

DocBase leent zich uitermate goed voor deze vraagstukken. DocBase is een software oplossing voor het beheren van uw kwaliteitsdocumenten. Het is flexibel en eenvoudig aan te passen aan de eisen die u stelt. DocBase maakt het eenvoudig om documenten op te slaan, te delen en terug te vinden.

 

Documentbeheer in de zorg

Hoge kwaliteit herkenning

Intelligente zoekmogelijkheden

Voldoen aan HKZ-certificering

Koppeling met een intranet/extranet

Uw bestanden op iedere locatie

De meeste handleidingen en kwaliteitsdocumenten kunnen digitaal gecreëerd worden. Toch is er vaak behoefte aan ondersteuning van het distributieproces vanuit een centrale administratie. Met de unieke locatiebeheerfunctie in DocBase is het mogelijk om op eenvoudige wijze te borgen dat elke locatie de laatst geldige versie van een document in gebruik heeft.

Personeel in ziekenhuizen dient procedures te volgen om documentatie te organiseren, te beheren en te archiveren. Met slimme documentbeheersystemen is men in staat om grote hoeveelheden documenten eenvoudig en efficiënt te verwerken, inclusief bulk en hoge kwaliteit herkenningsmogelijkheden (OCR). 

Uw bestanden op iedere locatie

"Informatiebeheer is niet langer zorgenkindje van brancheorganisatie GGZ Nederland. DocBase werkt efficiënt en bespaart ons veel tijd en geld."

Bob Gerzon, Directiesecretaris bij GGZ Nederland
Referentie GGZ Nederland