ONZE PARTNERS

De kracht van samenwerken! 

DOCBASE VERKOOPPARTNERS

Verkooppartner SimacSimac Document Solutions

Simac Document Solutions is een strategische samenwerking aangegaan, met als doel; het bieden van snel renderende document management oplossingen. Simac Document Solutions is gespecialiseerd in het scannen en herkennen van uw documenten, factuurverwerking en documentverwerking. Deze oplossingen hebben inmiddels bij vele relaties interessante kostenbesparingen en efficiëntie voordelen opgeleverd. Klik hier voor meer informatie over Simac Document Solutions.

 

OSNosn.jpg

OSN Nederland BV is een snel groeiende, succesvolle organisatie die zich bezig houdt met levering en onderhoud van multifunctionele printers. Ook richt OSN zich op het adviseren, installeren en onderhouden van software op het gebied van digitale documentverwerking. Eén van die oplossingen is DocBase. "information at your fingertips". Klik hier voor meer informatie over OSN.

 

Veenmanveenman.jpg

Veenman is een onafhankelijke partner die organisaties helpt bij het inrichten en optimaliseren van hun informatie- en documentmanagement. Als specialist op het gebied van Integrated Document Management (geïntegreerd documentbeheer) structureert, optimaliseert en digitaliseert Veenman informatie- en documentstromen, zowel on promise als in de cloud. Naast het hoofdkantoor in Rotterdam, heeft Veenman vestigingen in Amsterdam, Best en Zwolle. Klik hier voor meer informatie over Veenman.