ONZE PARTNERS

De kracht van samenwerken

Technologie partners

Samen met onze technologiepartners wordt de DocBase functionaliteit geboden en continu uitgebreid in zowel de standaardversie als aanvullende modules.

Microsoftmicrosoft.png

Het ontwikkelplatform dat wordt gebruikt door Acanthis.

 

Next2knownext2know.png

Met de door Next2know ontwikkelde module voor slim en snel doorzoeken op inhoud van documenten, tags of kenmerken zodat DocBase hét systeem is dat het predicaat ‘van zoeken naar vinden’ volledig waarmaakt.

 

Easydataeasydata(1).jpg

Voor OCR/PDF oplossingen van scans zowel geïntegreerd met DocBase als aparte capturing oplossing.

 

Digitaal schrijvendigitaal-schrijven(1).jpg

Digitaal Schrijven is de leverancier van de 'digitale pen'.
Alles wat met deze innovatieve pen wordt geschreven op het speciaal hiervoor ontwikkelde papier wordt direct omgezet naar digitale en doorzoekbare tekst. Een digitale PDF-versie van uw aantekeningen wordt volledig automatisch opgenomen in DocBase en zonder tussenkomst van een gebruiker in het juiste dossier geplaatst. Eenvoudig, snel en zeer gebruiksvriendelijk.

 

Esriesri(1).jpg

Veel informatie heeft betrekking op locatiegebonden onderwerpen. Hiervoor worden vaak GIS-systemen (Geografische Informatie Systemen) gebruikt. ESRI levert ArcGIS, waarmee DocBase gekoppeld is zodat niet alleen informatie die in ArcGIS is opgeslagen op de kaart getoond wordt, maar ook informatie uit DocBase direct zichtbaar is (zowel kenmerken als complete documenten).

 

Multiscanlogo-multiscan.jpg

MultiScan ondersteunt organisaties bij het efficiënter inrichten van bedrijfsprocessen door het digitaal beschik- en beheersbaar maken van informatie. Wij zijn continu in ontwikkeling om onze opdrachtgevers zo goed mogelijk en op de meest efficiënte manier te ondersteunen. MultiScan is een eerlijke en betrouwbare partner met kennis van zaken. www.multiscan.nl