ONZE PARTNERS

De kracht van samenwerken

HET IS DE MANIER WAAROP SAMENGEWERKT WORDT

Om voor onze klanten de de beste oplossingen te kunnen verwezenlijken werken we samen met partners. Gekwalificeerde partijen die de klant begrijpen, die ons begrijpen en die toegevoegde waarde bieden met de oplossingen bij de klant.

We onderscheiden vier soorten partners:

Verkooppartners

Partners die ons helpen onze producten en diensten in de markt te positioneren en te verkopen.

Consulting partners

Specialisten die een goed advies kunnen geven op het gebied van digitaal document- en informatiebeheer en die thuis zijn in specifieke markten waar ze de bedrijfsprocessen en de klantorganisaties kennen als hun broekzak en die inzien dat DocBase van waarde is voor die klantorganisaties.

OEM partners

Aanbieders die onder hun eigen label de technologie en functionaliteit van DocBase in de markt kunnen (en mogen) verkopen en implementeren.

Technologiepartners

Experts die thuis zijn in de onderliggende technologie van DocBase en die samen met ons in staat zijn de oplossingen voortdurend actueel te houden en te verbeteren in lijn met de technologische ontwikkelingen in de markt.

Partner worden

Acanthis is ge├»nteresseerd in aanbieders van oplossingen die toegevoegde waarde leveren, om de klant het allerbeste te kunnen bieden. Wij bieden de volgende voordelen:

  • ondersteuning bij demo's
  • co-branded brochures
  • co-branded case studies
  • productondersteuning en training
  • omzetverhogende marketingcampagnes
  • ondersteuning bij evenementen

Neem contact met ons op om de mogelijkheden met ons te bespreken via het contactformulier of bellen naar 0184-677511.