Integratie met elk ERP-systeem

DOCBASE CONNECT

Gemakkelijk te koppelen met andere software.

DocBase kent een aantal varianten zodat er voor iedere klant een optimale oplossing is. Met DocBase Connect heb je beschikking over alle functionaliteiten die DocBase Find biedt plus een aantal connectivity tools om informatie automatisch te kunnen delen met andere systemen of uit andere systemen informatie op te halen. 

Functionaliteiten:

  • E-mailberichten die je verzendt ook automatisch op te slaan op de juiste plek in DocBase.
  • Gegevens uit een ERP-systeem ophalen en als kenmerk meegeven bij documenten in DocBase.
  • Webformulieren op een website zorgen dat een proces in DocBase wordt gestart.  
  • Personeelsgegevens uit een HRM-systeem worden gebruikt bij het aanmaken en onderhouden van digitale personeelsdossiers. 

Onderdeel van DocBase Connect is een API (application programming interface) waarmee eenvoudig systemen bidirectioneel gekoppeld kunnen worden aan DocBase. Dit wordt bij onze klanten veelvuldig gedaan en een beheerder met enige kennis van zaken kan dit zelf realiseren zonder hulp van ons. Wij staan natuurlijk altijd klaar om te ondersteunen indien daar behoefte aan is. Maar de kracht van DocBase is dat het in eigen beheer kan worden onderhouden en dat geldt ook voor DocBase Connect.

DocBase Connect is de meest gekozen versie van DocBase.

X-connector voor soepele koppeling databestanden

Als extra module wordt de X-connector met Docbase Connect meegeleverd. Hiermee bent u in staat om bestanden, samen met metadata in een XML bestand, vanaf een folder of e-mailbox op te pakken en te verwerken tot een nieuw document in DocBase of in een ander systeem. Voeg robots toe om je bedrijfsprocessen te automatiseren.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op! Bel met 0184-677511.

Vul het contactformulier in
Docbase Connect