Onze succesverhalen

Over DocBase en Acanthis

KLANTEN OVER DOCBASE

hogeschool-rotterdam-1.jpg

Hogeschool Rotterdam

Hogeschool Rotterdam is intensief gebruiker van DocBase. Onlangs is de module Digitale Personeelsdossiers aangeschaft en wisten zij in twee maanden tijd meer dan 3.600 personeelsdossiers te digitaliseren. “De eenvoudige bediening van DocBase stelt mijn medewerkers in staat met het systeem aan de slag te gaan. Na dag één zag ik mijn medewerkers niet meer rondlopen en zoeken naar personeelsdossiers, maar juist snel de benodigde stukken in DocBase terug vinden”, aldus Hoofd P&O van Hogeschool Rotterdam.

ggz-nederland.jpg

GGZ Nederland

GGZ Nederland is al sinds 2001 klant en dus gebruiker van DocBase.
“Wij gebruiken DocBase, omdat het systeem heel flexibel en betrouwbaar is. Het kan goed gekoppeld worden met andere systemen en niet onbelangrijk, de uitstekende en vriendelijke ondersteuning van Acanthis”, aldus GGZ Nederland.

NVZ

nvz.jpgDe NVZ kiest voor DocBase omdat het systeem snel in te zetten is, en flexibel aan te passen is aan de behoefte van de organisatie, zonder hiervoor de hoofdprijs te betalen. Daarnaast is Acanthis een organisatie die met de klanten wil meedenken en dat is erg belangrijk in deze tijd van continue veranderingen in de bedrijfsvoering van een vereniging”, aldus NVZ.

Provincie Gelderland

provincie-gelderland.jpg"Samenwerken met Acanthis ervaren we als zeer professioneel, betrokken en menselijk. Het meedenken met de veranderde behoefte van de provincie levert snel helderheid op over de beste aanpak. Het helpt hierbij dat Acanthis ook de ontwikkelaar en eigenaar van DocBase is. Als iets nu nog niet kan, kan het vaak in de eerstvolgende versie van het product wel", aldus Niels Wullink (Funtioneel beheerder) Provincie Gelderland.

 

Lees hier alle succesverhalen over DocBase

Hogeschool Rotterdam

Lees hier het succesverhaal van de implementatie van DocBase bij Hogeschool Rotterdam.

GGZ Nederland

Lees hier het succesverhaal van de implementatie van DocBase bij GGZ Nederland.

Provincie Gelderland

Lees hier het succesverhaal van de implementatie van DocBase bij provincie Gelderland.