Over Acanthis

WAT DOEN WIJ?

Wij geloven dat je relevante business informatie eenvoudig ter beschikking moet hebben. Het maakt je werk sneller en makkelijker en het geeft meer plezier om met veranderingen mee te gaan. Om oplossingen te vinden is verandervermogen en creativiteit nodig. Met als resultaat: groeien en kansen benutten om ambities waar te maken.  

               Wij:

Image
  • bieden eenvoud in het beheer van informatie en documenten
  • staan voor hoogwaardige kwaliteit
  • houden van continue innovatie
  • hebben meer dan 25 jaar expertise in ons vakgebied
  • bieden flexibele software die je zelf kunt beheren
  • zijn professioneel
  • denken graag mee om je werk sneller en interessanter te maken
  • zorgen dat onze software goed past bij de klant

Werkwijze

Acanthis helpt in 4 stappen:

1. Structuur

We starten om samen met jullie bedrijf een goede structuur voor informatie opslag en weergave te bedenken. Onze jarenlange ervaring in het structureren van digitale informatie is de basis voor een effectieve en eenvoudige opslagstructuur.

2. Op maat ingericht

DocBase wordt op maat ingericht voor je bedrijf. Het werkproces wordt ondersteund door de juiste documenten op de juiste trajecten te zetten. Via meldingen krijgen medewerkers aangegeven wat ze moeten doen en waar de tijd dringt.

4. Maximale prestaties

Acanthis zorgt ervoor dat je bedrijf het maximale uit DocBase kan halen. Nadat de medewerkers enige tijd met onze software werken, plannen we een evaluatiemoment om de puntjes op de i te zetten.

3. Zelf aanpassen

Niet alleen de gebruikers worden getraind om DocBase goed te kunnen gebruiken maar ook één of meerdere beheerders om in de toekomst zelf wijzigingen aan te brengen. Zo blijft het systeem als een jasje passen, terwijl je minder afhankelijk bent van ondersteuning door consultants.

Waar willen we naar toe?

Acanthis wil een constante, belangrijke speler zijn in de wereld van (on)gestructureerde informatie.

Een wereld die snel groeit en verandert. Het besef groeit dat data naast personeel de belangrijkste asset is van een organisatie. Acanthis wordt in Nederland veel betrokken bij implementatietrajecten rond document- en informatiebeheer. Ook in het buitenland worden we steeds vaker gezien als expert op gebied van documentbeheer.  

 

Het DMS DocBase van Acanthis is te gebruiken voor personeelsbeheer.

MET WIE DOEN WE DAT?

Het gaat met werken kort gezegd om drie dingen: plezier hebben, kwaliteit leveren en zinvol bezig zijn. Dat willen we niet alleen met onze eigen medewerkers, maar ook graag met partners.

Met meer weet je meer, kun je meer. Partners die op het gebied van innovatie en processen, maar ook op afstemmen van vraag en aanbod, gelijkgestemd zijn met ons. Dan halen we de beste resultaten voor de klant uit de samenwerking. Als partijen samen elkaars sterke kanten benutten, creëert dat kansen en een gezond perspectief voor langere termijn. Daar houden wij bij Acanthis van.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

De wereld heeft veel uitdagingen en bedrijven hebben de middelen om iets te doen. Naast economische waarde bouwen we ook sociale waarde en gebruiken we de sterktes  van ons bedrijf om een positief verschil in de wereld te maken. Hoe beïnvloedt een besluit nú de toekomst van de volgende generatie en hun levens? Dat is wijsheid gecombineerd met intelligentie. En dat is waar het volgens ons bij maatschappelijk verantwoord ondernemen om gaat. Tenminste als dat besluit bijdraagt aan duurzaamheid. Is het niet vreemd dat de mens, de intelligentste diersoort op aarde, juist die planeet aan het verwoesten is en zo'n diepe ongelijkheid binnen de eigen soort heeft gecreëerd?

Geen herhaling, minder stress

Wij geloven dat innovatie en transparantie bijdraagt aan de wereld van vandaag en morgen. Onze innovatieve software draagt positief bij aan de gezondheid van de mens. Dagelijks hetzelfde doen leidt tot lichamelijke en geestelijke klachten. Door onduidelijke of inefficiënte processen ervaren mensen onnodige stress. Het voorkomen hiervan vinden wij pas écht duurzaam ondernemen. Ons stabiele systeem heeft nauwelijks downtime waardoor stress wordt voorkomen. Repeterend administratief werk wordt door onze software uit handen genomen, zodat medewerkers tijd hebben voor creatievere processen. Dat is waar mensen goed in zijn en ook blij van worden.

Header-14-2-1

Van zoeken naar vinden met een Document Management Systeem

Lees in ons e-book wat een DMS voor uw organisatie kan betekenen.
Klik hier om het e-book Van zoeken naar vinden aan te vragen