Onze Oplossingen

Contractbeheer

Contractbeheer

Met contractbeheer van DocBase heeft u altijd direct en volledig overzicht in looptijden, opzegtermijnen, prestaties en verplichtingen.

U krijgt automatische notificaties als een contract afloopt. Of het nu gaat om een huurcontract, leasecontract, onderhoudscontract of inkoopcontract.

Via workflows kunnen documenten ook op tijd verwijderd worden. Zo voldoet u aan de AVG-wet.

Personeelsbeheer

Personeelsbeheer

De wens van iedere HR-manager: altijd duidelijk overzicht van alle personeelsdossiers. Digitale personeelsdossiers binnen DocBase besparen u veel tijd en geld.

De juiste personen krijgen toegang tot de juiste documenten en de beveiliging is goed geborgd. De Hogeschool Rotterdam gebruikt DocBase voor haar 3.600 personeelsdossiers. Vooral het automatisch invullen van kenmerken bespaart veel tijd. 

verkoopdossiers

Verkoopsystemen

Rond een verkoop zijn tal van documenten nodig. Bij autoverkopen bijvoorbeeld moeten verplicht een vaste set aan documenten opgeslagen worden.

Met goed versiebeheer en een checklist is snel te zien of een verkoopdossier compleet is. Dat bespaart verkopers veel tijd. 

Documenten met persoonsgegevens moeten in verband met de AVG ook weer op tijd verwijderd worden. Dat doet DocBase automatisch aan de hand van workflows.

KAM-systeem

KAM Systeem

KAM is de afkorting voor Kwaliteit, Arbo en Milieu. Ons KAM-systeem is het document management systeem om uw organisatie te sturen, ontwikkelen en te beheersen.

Goed versiebeheer zorgt ervoor dat medewerkers altijd de laatste stand van zaken kunnen weten. Dat draagt bij aan de gewenste veiligheidscultuur.

Met een KAM-systeem voorkomt u boetes, lage klanttevredenheid, faalkosten, of erger nog: een bedrijfsongeval, milieuschandaal of imagoschade. 

Zaaksysteem

Zaaksysteem

Het werken met DocBase als zaaksysteem zorgt voor tijdwinst, zodat binnen uw organisatie met minder mensen meer werk verricht kan worden.

Aan elk document kan metadata en opmerkingen worden toegevoegd. Zoeken en vinden gaat heel eenvoudig. Documenten kunnen ook automatisch in een dossier gezet worden. 

Per proces kan DocBase ingericht worden, zodat het systeem past bij de werkwijze.