Nieuwe koppeling met dealer management systeem Autoline

Met de succesvolle koppeling met het dealer management systeem Autoline maken wij het makkelijker voor de automotive om verkoopdossiers inclusief alle documenten op orde te hebben in één systeem. De verkoopdossiers welke uit Autoline worden geïmporteerd worden automatisch gevuld met alle gescande documenten via de automatische herkenningsmodule.

Dankzij de koppeling en de documentherkenning ziet u in DocBase het gehele verkoopdossier. Wanneer één of meerdere documenten aan een verkoopdossier ontbreken dan is dit meteen zichtbaar en DocBase kan verkoopadministratie en/of verkoper hierover zelfs e-mailnotificaties sturen. Zo heeft u altijd actueel en compleet inzicht en is uw dossier altijd compleet.

Autoline

Autoline is het dealer management systeem voor de automotive dat helpt bij elke stap van de oriëntatie tot aan de verkoop en vervolgens voor apk-keuring, onderhoud en onderdelen. Ook voor de verkoop van een volgende auto. Autoline geeft controle en brengt maximale waarde bij elke stap.

Altijd goed voorbereid met DocBase

Alle offertes, overeenkomsten en contactgegevens worden vanuit Autoline ook geregistreerd in DocBase. In DocBase kunt u vervolgens aan de hand van een checklist uw verkoopdossier compleet maken om altijd goed voorbereid te zijn voor de afleveringen van de auto's. Hiermee ontzorgen wij de verkopers ook van alle papieren rompslomp. 

Met de koppeling met Autoline heeft DocBase nu de mogelijkheid om met elk dealer management systeem te koppelen om zo alles op orde te hebben in één systeem.