Kien maakt nu ook gebruik van DocBase

Het Document Management systeem DocBase helpt Kien om bij meerdere vestigingen de gehele documentenstroom automatisch te verwerken, beheren, archiveren en scannen. Wij laten u graag zien waarom Kien gekozen heeft voor DocBase.

Implementatie OpenText en DocBase

Om de documentenstroom bij Kien automatisch digitaal te verwerken is er een implementatie met OpenText en DocBase. Voor de automatische classificatie en indexering vindt de integratie met OpenText plaats. Vervolgens integreren wij ons document management systeem DocBase bij Kien. DocBase zorgt ervoor dat Kien niet meer onnodig veel tijd kwijt is met het zoeken naar documenten en alles onder de knop heeft. Alle documenten en documentstromen inclusief de opslag en archivering worden beheerd in DocBase.

Flexibel en gebruiksvriendelijk

Dankzij de integratie van DocBase en OpenText profiteert Kien van gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit en zeer gedetailleerde autorisatie mogelijkheden. Bovendien heeft Kien gekozen voor een snel te implementeren en zelf te onderhouden oplossing met DocBase en OpenText.

Over Kien Groep B.V.

In 1999 begon Willem Kien zijn eigen dealerbedrijf in Arnhem. In de loop van de jaren is Kien uitgegroeid tot één van de grootste Alfa Romeo, Jeep, Abarth & Dodge dealers in Nederland. In totaal werken er ruim 40 medewerkers, verdeeld over drie vestigingen: Velp, Nijmegen en Veenendaal.

Laagdrempeligheid, no-nonsens en hoogstaande service & dienstverlening vormen de belangrijkste speerpunten van Kien. En relaties van Kien zien, ervaren en waarderen dit. Niet voor niets is Kien afgelopen jaar verkozen tot 'Beste Alfa Romeo en Jeep dealer 2016'. Dit alles is te danken aan de goede verkoopresultaten (sales én aftersales) en aan de hoge scores voor uitstraling, klanttevredenheid en loyaliteit.