Vernieuwde interface DocBase Mobile

Altijd, overal en op elk apparaat volledige controle op je informatie

Mensen gebruiken steeds vaker diverse apparaten zoals smartphone, tablet, notebook, desktop om hun werk te doen. Oplossingen zoals Dropbox, OneDrive en GoogleDrive zijn niet voor niets populaire applicaties om content in op te slaan. Maar het delen, rubriceren en vooral ook terug kunnen vinden van informatie die de hele organisatie toebehoort is complex en eigenlijk onuitvoerbaar met dergelijke tools wanneer het veel documenten betreft. Bovendien kun je maar zeer beperkt kenmerken meegeven. Dat verandert met DocBase Mobile!

iphone-solidVerbind jezelf met klanten en partners, creëer voorstellen en stuur ze van waar je ook bent.

We introduceren binnenkort onze nieuwe interface DocBase Mobile. Een licht, op elk apparaat bruikbaar document- en informatiebeheersysteem met een eenvoudige interface maar vol functionaliteit. Zoals het vanaf elk device kunnen uploaden van documenten, foto’s, video, etc. Het vinden op zowel kenmerken (tags) als in inhoud van documenten zelf (Full Text Retrieval), het maken van aantekeningen bij documenten, dossiers en relaties, CRM functies zoals het zoeken van een telefoonnummer en dit nummer aanklikken zodat direct de verbinding gemaakt wordt. Of een document delen met iemand anders door een hyperlink te sturen of een QR-code te laten scannen (zoals te zien in de afbeelding hieronder). Het kan allemaal met DocBase Mobile. En we voegen steeds meer functionaliteiten toe. Zo wordt het ook mogelijk om notificaties te sturen en taken (zoals goedkeuring facturen bijvoorbeeld) af te handelen.

 

DocBase Mobile 4.png Terug verdientijd minder dan 2 maanden en een productiviteitsverbetering van meer dan 20%

Door de eenvoud van het kunnen delen van informatie met zowel interne als externe partijen vanaf elk device waar je ook maar bent, kunnen zaken veel sneller worden afgehandeld. De informatie is direct beschikbaar. Dat scheelt enorm veel tijd (tot wel 30 minuten per week per medewerker). Tel uit je winst! Door DocBase Mobile te gebruiken hoeft ook veel minder lokaal opgeslagen te worden. Dit vraagt minder van hardware, biedt betere controle over versies en is veiliger. Bovendien leidt de eenvoudige interface tot snellere gebruikersacceptatie en bespaart het op opleidingskosten.

 

 

Veilig en klaar voor de AVG (Algemene verordening gegevensbescherming) 

Omdat je met DocBase Mobile veiliger werkt (met geavanceerde rechtenstructuren) is er ook minder risico op dataverlies en zijn audits sneller en eenvoudiger en daarmee goedkoper uit te voeren. In het kader van de nieuwe wetgeving AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) wordt voldoen aan deze regelgeving ook eenvoudiger. Persoonsgegevens staan niet meer op het device zelf zoals bijvoorbeeld in Contacten op je smartphone maar ze staan op één centrale plek in de cloud, beveiligd en wel.

Integratie met andere applicaties

DocBase Mobile integreert makkelijk met andere in gebruik zijnde applicaties via Connect, de API Webservices module.