Ons kantoor is verhuisd

Ongeveer twee weken geleden zijn wij verhuisd naar een nieuw kantoorpand, ongeveer 100 meter verderop, maar met meer ruimte. In de afgelopen maanden hebben we zo'n groei doorgemaakt dat we genoodzaakt waren om over te gaan naar een groter kantoorpand. Dit hebben wij zeker gevonden in ons nieuwe kantoorpand. 

Lees meer

Acanthis 2017: Terugblik in vogelvlucht

We blikken graag nog even met u terug op 2017. Een paar weken geleden gaven wij u een indruk van de ontwikkelingen in 2018 en ook een terugblik van 2017 in de IT wereld. Hierin kon u lezen dat wij zagen dat in 2017 de cryptomunten de wereld veroverden en  Social Media de strijd aan ging met 'fake news'. Wat ook interessant was om te zien, was dat in 2017 steeds meer bedrijven de voordelen inzagen van het werken in de cloud. We geven u graag ook een terugblik op ons jaar 2017 bij Acanthis. 

Lees meer

Kien maakt nu ook gebruik van DocBase

Het Document Management systeem DocBase helpt Kien om bij meerdere vestigingen de gehele documentenstroom automatisch te verwerken, beheren, archiveren en scannen. Wij laten u graag zien waarom Kien gekozen heeft voor DocBase.

Lees meer

700 parochies verbeteren informatiestromen met DocBase

700 parochies van de Rooms-Katholieke Kerk in Nederland kiezen voor de documentmanagementoplossing van Acanthis. Het huidige systeem dat gebruikt wordt voor de administratie van leden, financiën, kerkbijdrages en begraafplaatsen, wordt vervangen door een combinatie van Exact Online en DocBase. De vernieuwingen zijn noodzakelijk door de nieuwe Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Lees meer

Vernieuwde interface DocBase Mobile

Altijd, overal en op elk apparaat volledige controle op je informatie

Mensen gebruiken steeds vaker diverse apparaten zoals smartphone, tablet, notebook, desktop om hun werk te doen. Oplossingen zoals Dropbox, OneDrive en GoogleDrive zijn niet voor niets populaire applicaties om content in op te slaan. Maar het delen, rubriceren en vooral ook terug kunnen vinden van informatie die de hele organisatie toebehoort is complex en eigenlijk onuitvoerbaar met dergelijke tools wanneer het veel documenten betreft. Bovendien kun je maar zeer beperkt kenmerken meegeven. Dat verandert met DocBase Mobile!

Lees meer

Nieuwe koppeling met dealer management systeem Autoline

Met de succesvolle koppeling met het dealer management systeem Autoline maken wij het makkelijker voor de automotive om verkoopdossiers inclusief alle documenten op orde te hebben in één systeem. De verkoopdossiers welke uit Autoline worden geïmporteerd worden automatisch gevuld met alle gescande documenten via de automatische herkenningsmodule.

Lees meer

Succesvolle koppeling van DocBase met MijnOverheid Berichtenbox

Acanthis helpt, in samenwerking met EnableU, de overheid om de samenleving digitaal te laten communiceren op een beveiligde manier middels een koppeling van DocBase met de Berichtenbox voor burgers.

Lees meer

DOCBASE SIGN MODULE VERNIEUWD

DocBase Sign is de gemakkelijkste weg om uw documenten te (laten) ondertekenen. Met onze elektronische handtekening oplossing kunt u uw businessprocessen sneller en volledig digitaal afhandelen.

Lees meer

DRIE EDITIES DOCBASE VOOR PASSENDE OPLOSSINGEN

De eerste versie biedt alle basisfuncties die u nodig hebt om te komen tot goed en gestructureerd documentmanagement. Inclusief workflow functies, integratie met MS Office, onbeperkt metadata toevoegen en full tekst retrieval; de tweede versie biedt alles van DocBase Find en kan de gebruiker bovendien koppelen met zijn backoffice-systemen, inclusief webservices. Daardoor kan informatie vanuit DocBase automatisch worden gedeeld met die andere systemen en vice versa.

Lees meer

TRY BEFORE YOU BUY

Omdat de beslissing voor een passend informatiesysteem vaak ingrijpend is voor de organisatie, komt Acanthis met een concept om de oplossing eerst een paar weken uit te proberen.

Lees meer

Digitale transformatie

Organisaties zijn beland in een tijdperk van digitale transformatie. Van eenvoudige kostenbesparing door het autoriseren van werkprocessen tot het bedenken van nieuwe businessmodellen en het ontdekken van nieuwe groeikansen door gebruik te maken van nieuwe technologie. Door business op een andere manier te doen worden processen verbeterd, waardeproposities helderder en relaties met interne en externe klanten intenser.

Lees meer

SAMENWERKING VEENMAN EN ACANTHIS

Partnership met ontwikkelaar Acanthis; uitbreiding levert direct eerste klant op Rotterdam, 23 februari 2016 – Veenman, specialist op het gebied van geïntegreerd documentbeheer, heeft het document managementsysteem DocBase in zijn portfolio opgenomen.

Lees meer

Ontvang onze blogs in uw mailbox

Populaire blogs

Bereken eenvoudig de ROI van een DMS met de tool uit ons e-book!

Download ons e-book