VAN ZOEKEN NAAR VINDEN

Next2Know

Je data doorzoeken op een manier die voor iedereen vertrouwd is.

Next2Know voor legacy data

Met Next2Know tegen lagere kosten je data uit legacy systemen beschikbaar houden

Meerdere gemeentes veranderen om de zoveel tijd van zaaksysteem of DMS. Om de informatie uit de oude systemen beschikbaar te houden of te tonen in het nieuwe zaaksysteem wordt Next2Know ingezet. De oude systemen kunnen daarmee helemaal worden uitgezet. Naast de Zaaksysteem of DMS data zijn er ook vaak informatie producten in gebruik welke geen archief functie hebben. Te denken valt aan leerlingen registratie, begrafenissen registratie of zelfs restpartijen papier die nog gedigitaliseerd moeten worden. Doordat Next2Know vrijwel elk dataformaat aan kan kunnen ook deze "bronnen"eenvoudig toegevoegd worden. Hiermee creeert men een overzichtelijk applicatie landschap en bespaard men aanzienlijk op de licentie kosten.

sytematic

Elk Formaat ondersteund

Het maakt niet uit welk systeem uitgefaseerd wordt. Wij vinden altijd een oplossing! Ook u fileshares kunnen meegenomen worden.

Simpele Zoekinterface

Zoeken doen we dagelijks. Daarom wordt zakelijk zoeken net zo krachtig als we gewend zijn.

Open Source technologie

We maken gebruik van State of the art open source technologie Elastic. Hierdoor continuiteit verzekerd!

Korte implementatietijd

Next2Know wordt doorlopend doorontwikkeld. Alle klanten gebruiken dezelfde actuele standaard versie! Binnen een dag live.

Next2Know Enterprise Search

Van zoeken naar vinden

De juiste informatie op het juiste moment bij de juiste persoon. Dat is in het kort wat Next2Know bied. Het eenvoudigerwijs aanwijzen van bestandslocatie zorgt, mits geautoriseerd, voor het inhoudelijk doorzoekbaar maken van al uw bestanden. Of het nu presentaties, documenten (ook PDF, mits digitaal) of zip files zijn Next2Know geeft altijd een compleet antwoord op uw zoekvraag. 

Geavanceerde taaltechnische mogelijkheden zijn of komen ook beschikbaar. Hierbij bent u er altijd van verzekerd dat de meest relevante informatie als eerste gepresenteerd wordt. Via de handige preview ziet u het document in zijn originele lay-out.

 

Nieuwe blog