Kwaliteitsdocumenten snel en eenvoudig verwerken

Dankzij DocBase in de Zorg

DOCUMENTBEHEER IN DE ZORG

Documentatie speelt een cruciale rol in de zorg. Van SOP’s, kwaliteitshandboeken tot het melden van incidenten en locatiebeheer. In laboratoria is het vaak noodzakelijk om met papieren handleidingen te werken. Deze laboratoria dienen te voldoen aan strikte regelgeving om geaccrediteerd te blijven voor het doen van hun werk.

Strengere regelgeving geeft farmaceutische bedrijven een continu spanningsveld van steeds kortere ontwikkelperiodes voor producten. Documentbeheer is van belang als dit kostbare vertraging kan voorkomen.

DMS DocBase

DocBase leent zich uitermate goed voor deze vraagstukken. DocBase is een software oplossing voor het beheren van uw kwaliteitsdocumenten. Het is flexibel en eenvoudig aan te passen aan de eisen die u stelt. DocBase maakt het eenvoudig om documenten op te slaan, te delen en terug te vinden.

Uw bestanden op iedere locatie

De meeste handleidingen en kwaliteitsdocumenten kunnen digitaal gecreëerd worden. Toch is er vaak behoefte aan ondersteuning van het distributieproces vanuit een centrale administratie. Met de unieke locatiebeheerfunctie in DocBase is het mogelijk om op eenvoudige wijze te borgen dat elke locatie de laatst geldige versie van een document in gebruik heeft.

Personeel in ziekenhuizen dient procedures te volgen om documentatie te organiseren, te beheren en te archiveren. Met slimme documentbeheersystemen is men in staat om grote hoeveelheden documenten eenvoudig en efficiënt te verwerken, inclusief bulk en hoge kwaliteit herkenningsmogelijkheden (OCR). 

GGZ Nederland werkt met DocBase
Informatiebeheer is niet langer zorgenkindje van brancheorganisatie GGZ Nederland.
DocBase werkt efficiënt en bespaart ons veel tijd en geld.
Bob Gerzon Directiesecretaris bij GGZ Nederland

Voordelen van DocBase in de Zorg

 Hoge kwaliteitsherkenningsmogelijkheden

✓  Intelligente zoekmogelijkheden

 Afname in kosten

 Verbeterde efficiency en structuur

 Voldoen aan HKZ-certificering

 Koppeling met een intranet/extranet (lees hiervoor bijvoorbeeld de GGZ-case)

Benieuwd naar de mogelijkheden van DocBase voor uw organisatie?

Bel ons op 0184-677511 Demo aanvragen

Onze oplossingen voor de Zorg:

Digitale personeelsdossiers beheren in DocBase

Personeelsdossiers

Digitale personeelsdossiers binnen DocBase besparen u veel tijd en geld, doordat uw HR-manager altijd duidelijk overzicht heeft op de personeelsdossiels. 

Alle informatie in één systeem met DocBase Connect

DocBase Connect

Koppel met uw andere systemen om alle informatie in één systeem te beheren. Dankzij X-Connector als extra module in de versie DocBase Connect. 

KAM systeem DocBase

KAM systeem

Bewaak, verbeter en beheers de kwaliteitsdocumenten van de zorg, dankzij het KAM systeem DocBase. 

Klantcase GGZ

Bij de brancheorganisatie GGZ Nederland zijn ze zeer te spreken over DocBase. Lees hier het succesverhaal van de implementatie van DocBase bij GGZ Nederland.

Vragen? Bel ons