Besparingen realiseren binnen bedrijven

Efficiënt werken in een systeem dat met u meedenkt.

Bekijk hieronder 3 praktijkvoorbeelden.

Een systeem dat past als een jasje

Dankzij DocBase zijn talloze bedrijven al efficiënter gaan werken. Goed beheer van je documentatie betekent lagere kosten, betere performance en minder risico’s.

Elk bedrijf heeft baat bij documentatie en informatiestromen die op orde zijn. Toch worstelen veel bedrijven er nog mee. Acanthis helpt bedrijven de ideale oplossing te implementeren voor veilig en slim documentbeheer. Acanthis heeft brede ervaring op dit gebied. Van branchespecifieke dossiers, zoals verkoopdossiers in de autobranche, tot personeelsdossiers of factuurbeheer, waar elk bedrijf wel mee te maken heeft. Acanthis zorgt ervoor dat DocBase bij jouw bedrijf past als een perfect passend jasje.

 

Small-img

AVG-proof

Door authenticatie en automatisch verwijderen helpt DocBase bij het voldoen aan de privacy-wet.

Altijd alles vinden

Alle informatie is gestructureerd terug te vinden op PC, mobiel en tablet.

Voor ieder bedrijfsproces

DocBase is schaalbaar en werkt zowel bij grote organisaties als bij MKB-bedrijven.

Inzicht op maat

Uit alle documenten kunnen per vestiging of per onderwerp relevante data getoond worden.

1. Handel: Grote besparingen door snellere werkstroom

De investering in DocBase is bij handelsbedrijf Import/Export in 10 maanden terugverdiend. Vier jaar later is de omzet verdubbeld.

Door documentherkenning en -routering wordt informatie automatisch uit gescande documenten gehaald en in het ERP-systeem gezet. Tegelijk stromen de documenten door de hele organisatie met de juiste beoordelingen en goedkeuringen.

Het werk ging zoveel sneller dat de traffic manager die met pensioen ging, niet vervangen hoefde te worden. De jaarlijkse besparing liep op tot 140.000 euro.

Het DMS resulteerde in kostenbesparing, meer winst en een betere dienstverlening. 

Macbook Docbase

2. Automotive: Tijd besparen én de dossiers op orde

Het herkennen van documenten en overzichtelijke checklists, maken het werk van de verkoper een stuk gemakkelijker.

Autobedrijf Broekhuis ging efficiënter werken door haar verkoopdossiers bij te houden in DocBase. Via de checklist zien autoverkopers in één oogopslag welk document er nog mist. Als de verkoper een document aanbiedt, herkent het systeem automatisch welk document het is en in welk dossier het moet. Heel handig en het scheelt de verkoper veel tijd. 

 

Lees de case van de Broekhuis Groep
Automotive

3. meerdere vestigingen?: Inzicht per vestiging of onderwerp

Het hoofdkantoor ziet alles, de vestigingen alleen hun eigen documenten.

Heb je een organisatie met meerdere vestigingen? Dan maakt DocBase het mogelijk dat vestigingen toegang hebben tot hun eigen documenten, zoals contracten en interne documenten. Het hoofdkantoor heeft inzicht in de documentatie per vestiging, per onderwerp. Waar ze ook maar behoefte aan hebben. Met DocBase kunnen SmartTabs eenvoudig met doorsnedes van informatie getoond worden op basis van context.

Mockup iPhone 6

Wil je ook weten waar we de besparingen voor jouw bedrijf behalen?

Neem contact op met onze afdeling sales.
Gratis demo