NOOIT MEER FOUTE EN ZOEKGERAAKTE FACTUREN

Dankzij factuurbeheer met DocBase

FACTUURBEHEER EN FACTUURMANAGEMENT

Inkomende facturen vormen voor veel organisaties een hoofdpijndossier. Het kost veel tijd, gegevens worden vaak nog handmatig ingevoerd en de kans op fouten is reëel aanwezig. Dit is niet nodig als je verwerking van die inkomende facturen digitaliseert en automatiseert. Met DocBase is het heel eenvoudig om papier te digitaliseren, de gegevens van de factuur te herkennen en die gegevens vervolgens te koppelen aan het juiste proces of het juist dossier.

Met digitaal factuurbeheer alles onder controle

De verwerking ervan kost vervolgens veel minder tijd en de kans op fouten is geminimaliseerd. Met DocBase heeft u nooit meer zoekgeraakte (papieren) facturen, een veel kortere doorlooptijd en als alles op de factuur klopt met wat is geleverd, een snellere betaling voor de toeleverancier. En daarmee een hogere "customer satisfaction".

Met digitaal factuurbeheer zijn facturen snel digitaal beschikbaar, altijd inzichtelijk voor de mensen die ermee moeten werken en hoeven de gegevens niet meer handmatig te worden ingevoerd (dus geen fouten meer). Met de koppeling aan het juiste klantdossier ontstaat direct overzicht in alle correspondentie en relevante klantdocumenten.

Benieuwd naar de mogelijkheden van factuurbeheer met DocBase?

Bel ons op 0184-677511 of vraag een vrijblijvende demo aan. Demo aanvragen

Factuurbeheer

Worden facturen bij u in de organisatie nog handmatig ingevoerd? Kom te weten hoe u tijd en moeite bespaart met DocBase factuurbeheer. Lees dan direct de productbrochure 'Factuurbeheer'.