Eenvoudig delen

Deel eenvoudig uw documenten met collega's, partners of klanten met DocBase.

Deel eenvoudig uw documenten

Besparing van tijd door gemak en eenvoud is wat een document management systeem als DocBase succesvol maakt. Het gebruikvriendelijke en flexibele systeem DocBase maakt het voor iedereen toegankelijk om documenten toe te voegen, te delen en te vinden. 

MS Office integratie

Het eenvoudig delen van documenten via e-mail in Microsoft Outlook is in DocBase mogelijk door de standaard MS Office integratie. Met deze integratie kunt u vanuit DocBase snel en eenvoudig uw documenten delen met collega's, partners of klanten. Naast het eenvoudig delen van documenten maakt de MS Office integratie het ook makkelijker om al uw office bestanden vast te leggen. 

DocBase Sign module

Voor nog meer gemak voegt u de digitale handtekening module DocBase Sign toe aan ons document management systeem DocBase. Deel hiermee eenvoudig contracten met partners, leveranciers of klanten om deze vervolgens digitaal ondertekend retour te ontvangen. Deze procedure is niet alleen eenvoudig, maar ook rechtsgeldig. Lees meer over DocBase Sign

Versiebeheer

Met standaard versiebeheer in DocBase is het werken in oude versies verledentijd en is het mogelijk om tegelijkertijd in één document te werken zonder problemen. 

Download ons gratis e-book DMS

Alles over DMS in ons E-book - Van zoeken naar vinden Download nu
Demo aanvragen