DOWNLOADS

Whitepapers | Productbrochures | Casestudies

E-BOOK

Kennis is macht, kennis delen is kracht!

Alles weten over een document management systeem en benieuwd wat het voor u kan betekenen.

E-Book DMS - Van zoeken naar vinden

Bent u het zat om onnodig veel tijd te besteden aan het zoeken naar documenten, dossiers, e-mails of scans? En wilt u weten hoe u dit kunt oplossen? Wij geven u graag meer uitleg over DMS. Lees hier meer!

Alles weten over de nieuwe AVG en ontdek of u er al klaar voor bent.

E-book AVG - Voorbereid op de AVG?

De media staat er bol van: de wetgeving Algemene Verordening Gegevensverwerking (AVG) rondom het verzamelen, opslaan en gebruiken van persoonsgebonden gegevens. Benieuwd naar de AVG? Lees hier meer!

Alles weten over een KAM-systeem en benieuwd wat het voor u kan betekenen.

E-book KAM - Kwaliteit, Arbo en Milieu

Alle risico's omtrent kwaliteit, arbo en milieu simpel vermijden met een KAM-systeem. Benieuwd hoe dit werkt? Lees het hier!

E-book ROI van een DMS

E-BOOK ROI VAN EEN DMS

Benieuwd naar de ROI van een document management systeem? Ontdek de werkelijke kosten van een DMS, de 6 positieve effecten van een DMS en een tool om eenvoudig en snel de ROI van een DMS te berekenen. Lees het hier!

Kies de juiste DMS leverancier

CHECKLIST DMS LEVERANCIER

U bent er over uit: u heeft een DMS nodig om grip te krijgen op uw documentenstroom. Nu komt de volgende uitdaging, welke DMS past het beste bij uw organisatie? Om u te helpen, hebben wij een checklist gemaakt om de juiste keuze te maken.  

Kies de juist KAM leverancier

Checklist KAM leverancier

U bent ervan overtuigd dat er meer controle moet komen over kwaliteit, arbo en milieu. Het is dus tijd voor een KAM-systeem. Maar welke? Het aanbod is groot en dat maakt de keuze niet eenvoudig. Onze checklist helpt u met de keuze voor de juiste KAM leverancier.


WHITEPAPERS

Wij delen graag onze kennis!

Kom meer te weten over het digitaal ondertekenen van documenten

Digitale ondertekening

Wilt u weten waar u op moet letten bij het zetten van een digitale handtekening? Ontdek de verschillen tussen de digitale- en elektronische handtekening.

Kom meer te weten over het plaats- en tijdonafhankelijk werken

Het Nieuwe werken

Wilt u meer weten over hoe u het plaats- en tijdonhankelijk werken kan aanpakken? Ontdek wat plaats- en tijdonafhankelijk werken is en wat de voordelen ervan zijn.


PRODUCTBROCHURES

Ontdek meer over de oplossingen van DocBase

Kom meer te weten over het digitaal beheren van uw bedrijfsinformatie

Document management

Geen overzicht meer over al uw documenten? En wilt u meer informatie over het digitaal beheren van uw bedrijfsinformatie? Lees dan direct de productbrochure 'Document management'.

Kom meer te weten over de digitale handtekening

Digitale handtekening

Liever uw documenten eenvoudig, snel en rechtsgeldig digitaal ondertekenen? En wilt u hier meer informatie over hebben? Lees dan direct de productbrochure 'Digitale handtekening'.

Kom meer te weten over het digitaal beheren van uw personeelsdossiers

Personeelsdossiers

Is de HR-manager bij uw bedrijf ook teveel tijd kwijt aan het beheren van personeelsdossiers? En wilt u meer informatie over de toepassing digitale personeelsdossiers? Lees dan direct de productbrochure 'Personeelsdossiers'.

Kom meer te weten over het digitaal beheren van uw contracten.

Contractbeheer

Geen duidelijk overzicht meer over uw contracten? Kom meer te weten over het contractbeheer binnen DocBase. Lees dan direct de productbrochure 'Contractbeheer'.

Kom meer te weten over het digitaal beheren van uw facturen

Factuurbeheer

Worden facturen bij u in de organisatie nog handmatig ingevoerd? Kom te weten hoe u tijd en moeite bespaart met DocBase factuurbeheer. Lees dan direct de productbrochure 'Factuurbeheer'.

Kom meer te weten over het digitaal beheren van uw inkomende en uitgaande post.

Digitale Postkamer

Wordt bij u in de organisatie nog alle post handmatig verwerkt? En wilt u weten hoe u de stap naar digitaal kunt maken om efficiënter te kunnen werken? Lees dan direct de productbrochure 'Digitale postkamer'.

Kom meer te weten over hoe u meer controle krijgt op de integriteit, authenticiteit en beschikbaarheid van uw informatie.

Advanced Admin Tools

Te weinig controle op de integriteit, authenticiteit en beschikbaarheid van uw informatie? En wilt u meer informatie over de module Advanced Admin Tools? Lees dan direct de productbrochure 'Advanced Admin Tools'.


KLANTCASES

Zo werkt DocBase al bij onze klanten

Het succesverhaal van de implementatie van DocBase bij GGZ

GGZ

Bij de brancheorganisatie GGZ Nederland zijn ze zeer te spreken over DocBase. Lees hier het succesverhaal van de implementatie van DocBase bij GGZ Nederland.

Het succesverhaal van de implementatie van DocBase bij Hogeschool Rotterdam

Hogeschool Rotterdam

Voor Hogeschool Rotterdam moest een concernsysteem komen die uitblinkt in kwaliteit, stabiliteit, flexibiliteit en eenvoud. Lees hier het succesverhaal van de implementatie van DocBase bij Hogeschool Rotterdam.

Het succesverhaal van de implementatie van DocBase bij Provincie Gelderland

Provincie Gelderland

Provincie Gelderland werkt al jaren naar volle tevredenheid met DocBase. Lees hier het succesverhaal van de implementatie van DocBase bij provincie Gelderland.

Het succesverhaal van de implementatie van DocBase bij Broekhuis

Broekhuis Groep

Broekhuis Groep geeft aan dat DocBase bij hun zorgt voor een aanzienlijke verbetering in efficiency. Lees hier meer over het succesverhaal van DocBase bij Broekhuis Groep.

Het succesverhaal van de implementatie van DocBase KAM systeem bij een ziekenhuis

Ziekenhuis

Onze klanten zijn zeer positief over de toepassing van het KAM systeem, zo blijkt ook bij een ziekenhuis. Lees hier het succesverhaal van het implementeren van DocBase bij een ziekenhuis.

Het succesverhaal van DocBase bij Import/Export BV Nederland

Import/Export BV Nederland

Kosten besparing, efficiëntie winst en betere dienstverlening, alles gecombineerd bij Import/Export BV Nederland, dankzij DocBase. Lees hier meer over het succesverhaal van DocBase bij Import/Export BV Nederland.