MAKKELIJKER EN SNELLER WERKEN

Dankzij DocBase4Work geïntegreerd met Google for Work

DOCBASE4WORK (GOOGLE)

Technologie moet werk niet moeilijker maken dan het is, maar juist gemakkelijker en sneller. Werken gaat beter met Google zegt Google zelf maar nog beter met DocBase4Work dat met Google for Work geïntegreerd is.

DocBase4Work makkelijker dan Google for Work

Ook al pretendeert Google dat je geen structuur meer nodig hebt om je informatie te vinden omdat alles geïndexeerd en dus gevonden kan worden, blijkt het in de praktijk bij organisaties met meer mensen en veel content toch een uitdaging te zijn om snel de relevante informatie te vinden. Bovendien is wat verdergaande autorisaties op basis van autorisatieprofielen met Google for Work niet goed en makkelijk te realiseren.

DocBase4Work mede ontwikkeld door Acanthis

Acanthis heeft in samenwerking met een partner daarom de oplossing DocBase4Work ontwikkeld. DocBase is al jarenlang het meest flexibele makkelijk door klanten zelf te beheren document management systeem van Acanthis. Door de functionaliteit van DocBase4Work te combineren met het gebruiksgemak van Google for Work wordt een ijzersterke oplossing geboden in de Google omgeving.

Binnenkort lanceren we dit product en volgt er meer informatie.

Heeft u nu al vragen, neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel met 0184-677511. Wij helpen u graag.