Uw gehele organisatie digitaal

Dankzij de verschillende toepassingen van DocBase

TOEPASSINGEN DOCBASE

De meeste bedrijven zijn niet ingericht op verandering maar op stabiliteit. In de huidige steeds sneller veranderende economie is dat een risico. Snel zelf aanpassingen kunnen doen in systemen waar organisaties hun informatie in opslaan en beheren is daarbij cruciaal. Het DocBase platform is uitermate flexibel en volledig zelf aan te passen aan veranderende informatiebehoeften.

Dankzij de jarenlange ervaring op document management gebied bieden wij u een passende oplossing voor uw organisatie. Door het gebruik van verschillende toepassingen heeft u de mogelijkheid om de gehele informatiestroom van verschillende documenten en voor verschillende afdelingen binnen uw organisatie op orde te krijgen.  


Hoe wij uw organisatie helpen

Wij zorgen voor de passende documentbeheer oplossing

 

Zaaksysteem

Het werken met DocBase als zaaksysteem zorgt voor tijdwinst, zodat binnen uw organisatie met minder mensen meer werk verricht kan worden.

Factuurbeheer

Minimaliseer de kans op fouten bij de factuurverwerking binnen uw organisatie door het gebruik van factuurbeheer met DocBase. 

Contractbeheer

Met contractbeheer van DocBase heeft u altijd direct en volledig overzicht in looptijden, opzegtermijnen, prestaties en verplichtingen.

KAM systeem

KAM is de afkorting voor Kwaliteit, Arbo en Milieu. Ons KAM systeem is het managementsysteem om uw organisatie te sturen, ontwikkelen en te beheersen.

Personeelsdossiers

Digitale personeelsdossiers binnen DocBase besparen u veel tijd en geld, doordat uw HR-manager altijd duidelijk overzicht heeft op de personeelsdossiers.