Veilig en digitaal beheer van uw gehele stroom van documenten

Dankzij ons document management systeem (DMS) DocBase

DOCUMENT MANAGEMENT SYSTEEM

Iedere organisatie wordt overspoeld door correspondentie, personeelsdossiers, facturen, overeenkomsten en andere belangrijke documenten die behandeld, uitgevoerd of bewaard moeten worden. Zou het niet geweldig zijn als dit gehele proces met een paar eenvoudige handelingen automatisch verloopt? DocBase maakt dit mogelijk voor iedere organisatie om te zorgen voor efficiëntie.

DocBase 8

Met DocBase als document management systeem (DMS) vindt u eenvoudig en snel uw digitaal opgeslagen documenten. Van scans tot Word documenten en e-mailberichten. Bijna alle formaten zijn mogelijk (ook film en geluid). Alles overzichtelijk ingericht op een wijze zoals dat bij uw organisatie past. DocBase is een ideaal platform voor digitaal werken. Van digitale postkamer tot zaakgericht werken, en van factuurafhandeling tot contractbeheer. Maar ook als CRM oplossing om uw klant contacten te beheren. Meer dan 100.000 gebruikers vertrouwen op DocBase om hun belangrijke documenten te creëren, in samen te werken, te digitaliseren, te archiveren en te beheren. Zo werkt ook de Hogeschool Rotterdam met DocBase. 

Tijd voor een veilig & slim DMS?

Download ons GRATIS e-book DMS Download nu

Gebruik Document Management Systeem

Documenten registreren in het document management systeem DocBase is een fluitje van een cent. Eén voor één registreren of meerdere tegelijk. Ook het vinden van informatie is eenvoudig. Binnen enkele seconden is het juiste document gevonden. Het bewerken van documenten is door de integratie met MS Office gebruiksvriendelijk en eenvoudig. De DocBase ribbon in MS Office geeft de actuele statusinformatie van documenten die u in bewerking heeft. Zo houdt u controle op uw documenten. U wordt actief ondersteund bij het afhandelen van taken. Onder andere door het ontvangen van herinneringen. Het document management systeem DocBase ondersteunt zo actief uw werkzaamheden.

Bekijk de 6 belangrijkste voordelen van een document management systeem en ontdek waarom document management onmisbaar is voor uw organisatie.  
 

DocBase Mobile

DocBase Mobile maakt het voor alle gebruikers mogelijk om documenten, dossiers of relaties te bekijken via mobiel of tablet. Ideaal als u documenten, dossiers of relaties onderweg wilt aanpassen, delen of notities wil toevoegen. DocBase Mobile is speciaal voor Android en iOS toestellen ontwikkeld met een eenvoudiger interface maar vol functionaliteit. 

Altijd, overal en op elk device controle over je informatie! Alles over DocBase Mobile leest u hier

Koppelingen met andere bedrijfsapplicaties

DocBase is eenvoudig te koppelen met andere systemen, wat er voor zorgt dat alle documenten in één systeem beheert worden. Dit maakt het mogelijk om DocBase als uw integrale oplossing voor al uw documenten te zien. Wij koppelen niet alleen met ERP/CRM/HRM of financiële pakketten, maar beschikken standaard ook over MS Office integratie. 

AVG compliant

Op 25 mei 2018 is de nieuwe wetgeving Algemene Verordening Gegevensbescherming in werking getreden. DocBase zorgt met het document managent systeem (DMS) wat betreft documentbeheer en security dat u AVG compliant bent en u zich geen zorgen hoeft te maken voor boetes of datalekken.

Ga nog een stap verder en train uzelf naar het niveau van expert op het gebied van online security. Volg de online training DIEV om cybercriminelen te herkennen en datalekken te voorkomen. Een jaar lang training voor slechts €19,95.

Bereken de ROI van een DMS

Download ons gratis e-book - ROI van een DMS Download nu

Ook interessant voor u:

Alle 47 redenen om te kiezen voor DocBase op een rij.

47 redenen voor DocBase als DMS

Er is tegenwoordig enorm veel keuze in Document Management Systemen. Welk DMS past er nu het beste bij uw organisatie? We hebben alle 47 redenen om DocBase te kiezen als DMS voor u op een rij gezet.

Ontdek de 5 simpele stappen om structuur aan te brengen in uw informatiestroom

5 stappenplan naar structuur

Raak niet langer verstrikt in de berg gegevens. Structureer uw informatiestroom met onze 5 stappenplan. Voor de AVG is dit zeer belangrijk! Dit is wat u moet doen.

DocBase DMS documentbeheer

Vragen? Bel ons

 

Preview DocBase DMS

macbook-min

Meer zien van DocBase of benieuwd naar wat DocBase voor uw organisatie kan betekenen?

DocBase demo aanvragen