Veilig en digitaal beheer van uw gehele stroom van documenten

Dankzij ons document management systeem (DMS) DocBase

DOCUMENT MANAGEMENT SYSTEEM

Iedere organisatie wordt overspoeld door correspondentie, personeelsdossiers, facturen, overeenkomsten en andere belangrijke documenten die behandeld, uitgevoerd of bewaard moeten worden. Zou het niet geweldig zijn als dit gehele proces met een paar eenvoudige handelingen automatisch verloopt? DocBase maakt dit mogelijk voor iedere organisatie om te zorgen voor efficiëntie.

DocBase

Met DocBase als document management systeem (DMS) vindt u eenvoudig en snel uw digitaal opgeslagen documenten. Van scans tot Word documenten en e-mailberichten. Bijna alle formaten zijn mogelijk (ook film en geluid). Alles overzichtelijk ingericht op een wijze zoals dat bij uw organisatie past. DocBase is een ideaal platform voor digitaal werken. Van digitale postkamer tot zaakgericht werken, en van factuurafhandeling tot contractbeheer. Maar ook als CRM oplossing om uw klant contacten te beheren. Meer dan 100.000 gebruikers vertrouwen op DocBase om hun belangrijke documenten te creëren, in samen te werken, te digitaliseren, te archiveren en te beheren. Zo werkt ook de Hogeschool Rotterdam met DocBase. 

Download ons E-book DMS

Moeite om documenten te vinden? Tijd voor een DMS Download nu

Gebruik document management systeem

Documenten registreren in het document management systeem DocBase is een fluitje van een cent. Eén voor één registreren of meerdere tegelijk. Ook het vinden van informatie is eenvoudig. Binnen enkele seconden is het juiste document gevonden. Het bewerken van documenten is door de integratie met MS Office gebruiksvriendelijk en eenvoudig. De DocBase ribbon in MS Office geeft de actuele statusinformatie van documenten die u in bewerking heeft. Zo houdt u controle op uw documenten. U wordt actief ondersteund bij het afhandelen van taken. Onder andere door het ontvangen van herinneringen. Het document management systeem DocBase ondersteunt zo actief uw werkzaamheden.

Bekijk de 6 belangrijkste voordelen van een document management systeem en ontdek waarom document management onmisbaar is voor .  
 

DocBase Mobile

DocBase Mobile maakt het voor alle gebruikers mogelijk om documenten, dossiers of relaties te bekijken via mobiel of tablet. Ideaal als u documenten, dossiers of relaties onderweg wilt aanpassen, delen of notities wil toevoegen. DocBase Mobile is speciaal voor Android en iOS toestellen ontwikkeld met een eenvoudiger interface maar vol functionaliteit. 

Altijd, overal en op elk device controle over je informatie! Alles over DocBase Mobile leest u hier

Koppelingen met andere bedrijfsapplicaties

DocBase is eenvoudig te koppelen met andere systemen, wat er voor zorgt dat alle documenten in één systeem beheert worden. Dit maakt het mogelijk om DocBase als uw integrale oplossing voor al uw documenten te zien. Wij koppelen niet alleen met ERP/CRM/HRM of financiële pakketten, maar beschikken standaard ook over MS Office integratie. 

Voorbereid op de AVG

Vanaf 25 mei 2018 gaat de nieuwe wetgeving Algemene Verordening Gegevensbescherming in werking. Het is zaak om hier de juiste voorbereidingen voor te treffen. DocBase zorgt met het document managent systeem (DMS) wat betreft documentbeheer voor een goede voorbereiding op de AVG

Bent u al goed voorbereid op de AVG? Met onze 10 stappenplan wordt het voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming makkelijker gemaakt. 

Bereken de ROI van een DMS

Download ons gratis e-book - ROI van een DMS Download nu

Ook interessant voor u:

Alle 47 redenen om te kiezen voor DocBase op een rij.

47 redenen voor DocBase als DMS

Er is tegenwoordig enorm veel keuze in Document Management Systemen. Welk DMS is er nu het meest passend voor ? We hebben alle 47 redenen om DocBase te kiezen als DMS voor u op rij gezet.

Ontdek de 5 simpele stappen om structuur aan te brengen in uw informatiestroom

5 stappenplan naar structuur

Raak niet langer verstrikt in de berg gegevens. Structureer uw informatiestroom met onze 5 stappenplan. In aanvang op de AVG is dit zeer belangrijk! Dit is wat u moet doen.