Beheer uw gehele stroom van digitale documenten

Dankzij het document management systeem (DMS) DocBase

DOCUMENT MANAGEMENT SYSTEEM

Iedere organisatie wordt overspoeld door correspondentie, personeelsdossiers, facturen, overeenkomsten en andere belangrijke documenten die behandeld, uitgevoerd of bewaard moeten worden. Zou het niet geweldig zijn als dit gehele proces met een paar eenvoudige handelingen automatisch verloopt? DocBase maakt dit mogelijk voor iedere organisatie om te zorgen voor efficiëntie.

Met DocBase als document management systeem vindt u eenvoudig en snel uw digitaal opgeslagen documenten. Van scans tot Word documenten en e-mailberichten. Bijna alle formaten zijn mogelijk (ook film en geluid). Alles overzichtelijk ingericht op een wijze zoals dat bij uw organisatie past. DocBase is een ideaal platform voor digitaal werken. Van digitale postkamer tot zaakgericht werken, en van factuurafhandeling tot contractbeheer. Maar ook als CRM oplossing om uw klantcontacten te beheren. Meer dan 60.000 gebruikers vertrouwen op DocBase om hun belangrijke documenten te creëren, in samen te werken, te digitaliseren, te archiveren en te beheren. 

ONTDEK ALLES OVER DMS

Download het E-book DMS - Van zoeken naar vinden Download nu

Gebruik document management systeem

Documenten registreren in het document management systeem DocBase is een fluitje van een cent. Eén voor één registreren of meerdere tegelijk.  Ook het vinden van informatie is eenvoudig. Binnen enkele seconden heeft u het juiste document gevonden. Het bewerken van documenten is door de integratie met MS Office gebruiksvriendelijk en eenvoudig. De DocBase ribbon in MS Office geeft de actuele statusinformatie van documenten die u in bewerking heeft. Zo houdt u controle op uw documenten. U wordt actief ondersteund bij het afhandelen van taken. Onder andere door het ontvangen van herinneringen. Het document management systeem DocBase ondersteunt zo actief uw werkzaamheden.

Bekijk de 6 belangrijkste voordelen van een document management systeem en ontdek waarom document management onmisbaar is voor iedere organisatie.  
 

Koppelingen met andere bedrijfsapplicaties

DocBase laat zich makkelijk koppelen met andere applicaties binnen uw bedrijf. Zo bent u verzekert van een integrale oplossing voor al uw documenten. Koppeling is niet alleen mogelijk met MS Office (standaardintegratie), maar ook met ERP/CRM/HRM of financiële pakketten. 

Ook interessant voor u:

Kom meer te weten over het digitaal beheren van uw bedrijfsinformatie met de document management oplossingen van DocBase

Wat is het en voor wie?

Wilt u meer weten over het digitaal beheren van uw bedrijfsinformatie? Download de productbrochure 'Document management'.

Ontdek de 5 simpele stappen om structuur aan te brengen in uw informatiestroom

Informatie structureren in 5 stappen

Voorkom dat u verstrikt raakt in de berg gegevens en begin met deze 5 simpele stappen om structuur aan te brengen in uw informatiestroom. Ontdek het!