Uw personeelsdossiers eenvoudig up-to-date en veilig gewaarborgd

Dankzij digitale personeelsdossiers in DocBase.

DIGITALE PERSONEELSDOSSIERS

Digitale personeelsdossiers besparen uw HR-manager veel tijd en moeite. En u dus veel geld. Met DocBase heeft de HR-manager een duidelijk digitaal overzicht van alle personeelsdossiers en bijbehorende documenten. Bovendien kan hij eenvoudig voldoen aan alle wet- en regelgeving op het gebied van persoonsgegevens met betrekking tot vertrouwelijkheid, termijnbewaking en transparantie voor de medewerker.

In DocBase maakt u een nieuw digitaal dossier aan in nog geen 30 seconden!

Beveiliging personeelsdossiers gewaarborgd

Er zit een veelheid aan verschillende documenten in een personeelsdossier: van contracten tot loonstroken en van beoordelingen tot de secundaire arbeidsvoorwaarden. Om daar grip op te houden is lastig. Zeker als het grootste deel ervan nog op papier bestaat. Voeg daarbij de eis tot bescherming van deze gevoelige persoonsgegevens en het zal duidelijk zijn dat een digitaal personeelsdossier, mits op de juiste manier ingericht en beveiligd, een grote lastenverlichting betekent.

DocBase ondersteunt u bij het beheren van deze gevoelige informatie en biedt u op elk gewenst moment bevoegd inzicht in de status van het dossier en de voor u en de medewerker belangrijke gegevens. Ontdek de voordelen van de digitale personeelsdossiers

DOWNLOAD ONZE PRODUCTBROCHURE

Waarom personeelsdossiers digitaliseren? Ontdek er alles over Download nu

AVG compliant worden

Alle bedrijven moeten sinds 25 mei 2018 voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dit houdt in dat privacy gevoelige gegevens op de juiste manier verwerkt moet worden. Zo moet dus ook de personeelsgegevens op de juiste manier verwerkt, opgeslagen en indien noodzakelijk verwijderd worden. Nog niet geheel AVG compliant? Wij hebben voor u een GRATIS e-book met daarin de benodigde informatie over de AVG wetgeving. 

Succesverhaal digitale personeelsdossiers

Met groot succes heeft Hogeschool Rotterdam zelf 3.600 personeelsdossiers gedigitaliseerd in én door middel van DocBase. In combinatie met de unieke SmartTab® technologie in DocBase, wordt ruim 90% van de kenmerken automatisch ingevuld wanneer de personeelsdocumenten aan een personeelsdossier worden toegevoegd.  

hogeschool-rotterdam-1.jpg

We zijn zeer tevreden over de DocBase oplossing en professionele ondersteuning door Acanthis. Als concernsysteem voor Document Management voldoet DocBase aan onze strenge eisen en stelt het ons in staat om goede, stabiele en geïntegreerde ICT oplossingen aan onze organisatie te bieden.

Marcelle Zeddeman Servicemanager bij Hogeschool Rotterdam

 

Ook interessant voor u:

Ontdek de 10 stappen naar AVG

AVG: voorbereid in 10 stappen

We maken ons op voor de nieuwe privacywetgeving Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) of wel General Data Protection Regulation (GDPR). Dit gaat in werking op 25 mei 2018. Het is voor ons allemaal nu zaak om ons er goed op voor te bereiden. Wij geven u graag hulp met ons 10 stappenplan naar de AVG.

Belangrijkste voordelen

Als werkgever bent u verplicht om personeelsgegevens te documenteren. Doe dit eenvoudiger en veiliger. Ontdek de belangrijkste voordelen van de digitale personeelsdossiers.