Uw personeelsdossiers eenvoudig up-to-date en veilig gewaarborgd

Dankzij digitale personeelsdossiers in DocBase.

DIGITALE PERSONEELSDOSSIERS

Digitale personeelsdossiers besparen uw HR-manager veel tijd en moeite. En u dus veel geld. Met DocBase heeft de HR-manager een duidelijk digitaal overzicht van alle personeelsdossiers en bijbehorende documenten. Bovendien kan hij eenvoudig voldoen aan alle wet- en regelgeving op het gebied van persoonsgegevens met betrekking tot vertrouwelijkheid, termijnbewaking en transparantie voor de medewerker.

In DocBase maakt u een nieuw digitaal dossier aan in nog geen 30 seconden!

Beveiliging personeelsdossiers gewaarborgd

Er zit een veelheid aan verschillende documenten in een personeelsdossier: van contracten tot loonstroken, van beoordelingen tot de secundaire arbeidsvoorwaarden. Om daar grip op te houden is lastig. Zeker als het grootste deel ervan nog op papier bestaat. Voeg daarbij de eis tot bescherming van deze gevoelige persoonsgegevens en het zal duidelijk zijn dat een digitaal personeelsdossier, mits op de juiste manier ingericht en beveiligd, een grote lastenverlichting betekent.

Bent u al op de hoogte van de nieuwe Algemene Verordening Gegevensverwerking? Ontdek alles over de nieuwe AVG en of u al goed voorbereid bent op de nieuwe wetgeving in ons gratis e-book - AVG.

DocBase ondersteunt u bij het beheren van deze gevoelige informatie en biedt u op elk gewenst moment bevoegd inzicht in de status van het dossier en de voor u en de medewerker belangrijke gegevens. Ontdek de voordelen van de digitale personeelsdossiers

Benieuwd wat de digitale personeelsdossiers voor uw organisatie kan betekenen?

Bel ons op 0184-677511 of vraag een vrijblijvende demo aan. Demo aanvragen

Succesverhaal digitale personeelsdossiers

Met groot succes heeft Hogeschool Rotterdam zelf 3.600 personeelsdossiers gedigitaliseerd in én door middel van DocBase. In combinatie met de unieke SmartTab® technologie in DocBase, wordt ruim 90% van de kenmerken automatisch ingevuld wanneer de personeelsdocumenten aan een personeelsdossier worden toegevoegd.  

hogeschool-rotterdam-1.jpg

We zijn zeer tevreden over de DocBase oplossing en professionele ondersteuning door Acanthis. Als concernsysteem voor Document Management voldoet DocBase aan onze strenge eisen en stelt het ons in staat goede, stabiele en geïntegreerde ICT oplossingen aan onze organisatie te bieden.

Marcelle Zeddeman Servicemanager bij Hogeschool Rotterdam

 

Ook interessant voor u:

Ontdek alles over de digitale personeelsdossiers in DocBase

Productbrochure

Is de HR-manager bij uw bedrijf ook teveel tijd kwijt aan het beheren van personeelsdossiers? En wilt u meer informatie over de toepassing digitale personeelsdossiers? Bekijk dan nu de productbrochure 'Personeelsdossiers'. 

Belangrijkste voordelen

Als werkgever bent u verplicht om personeelsgegevens te documenteren. Doe dit eenvoudiger en veiliger. Ontdek de belangrijkste voordelen van de digitale personeelsdossiers. 

Productbrochure

Is de HR-manager bij uw bedrijf ook teveel tijd kwijt aan het beheren van personeelsdossiers? En wilt u meer informatie over de toepassing digitale personeelsdossiers? Lees dan nu de productbrochure 'Personeelsdossiers'.