EENVOUDIG DOCUMENTEN DIGITAAL ONDERTEKENEN

Dankzij de digitale handtekening module DocBase Sign

DIGITALE HANDTEKENING

Acanthis Document Solutions heeft de module DocBase Sign ontwikkeld waarmee het de eerste digitale handtekening oplossing was. Een geavanceerde elektronische handtekening die via email wordt afgehandeld en volledig voldoet aan de Europese richtlijnen. Zou het niet geweldig zijn als u al uw documenten eenvoudig en rechtsgeldig met een digitale handtekening kunt ondertekenen en digitaal retourneren?

Efficiëntie verbetering

Met de digitale handtekening hoeft u niet meer onnodig veel tijd te besteden aan het opsturen van bijvoorbeeld arbeidscontracten, huurcontracten of contracten met leveranciers. Zo hoeft u contracten niet meer te printen en te versturen via de post. De ontvanger hoeft op zijn beurt niet meer het contract te ondertekenen met een 'natte handtekening' en weer in te scannen om te retourneren. Dit alles zorgt voor een gegarandeerde efficiëntie verbetering. Benieuwd naar nog andere mogelijkheden om de efficiëntie binnen uw organisatie te verbeteren? Ontdek het hier

Controle en waarborging

Bij alle contracten is het belangrijk dat het gecontroleerd en gewaarborgd is dat de juiste persoon het document ondertekend. Bij het ondertekenen met een digitale handtekening wordt het hele proces van ondertekenen gecontroleerd en gewaarborgd. Elke stap wordt gecontroleerd met als uiteindelijk resultaat een ondertekend document inclusief een certificaat met gegevens wie wanneer getekend heeft.

Milieuvriendelijk

Het is niet alleen dat de digitale handtekening u veel tijd bespaart, maar ook dat het milieuvriendelijker is dan het zetten van een 'natte handtekening'.  Als u ziet hoeveel papier er verloren gaat bij het printen van contracten, e-mails en andere documenten. De digitale handtekening zorgt er dus voor dat u aantoonbaar milieuvriendelijk werkt. 

Benieuwd naar DocBase Sign?

Bel ons op 0184-677511 of vraag een vrijblijvende demo aan. Demo aanvragen

Eenvoudig en rechtsgeldig

DocBase Sign biedt de gebruiker een complete oplossing om documenten te (laten) ondertekenen. Wanneer een document digitaal is ondertekend met een geavanceerde elektronische handtekening, verandert de status van het document en kan de gebruiker/lezer direct zien wie wanneer heeft getekend. 

Binnen enkele stappen ondertekent u een document digitaal met DocBase Sign. Wij laten u stapsgewijs zien hoe u een document verstuurd voor ondertekening en hoe u een document ondertekent in 3 simpele stappen

Geheel digitaal werken

Werkt u al digitaal met bijvoorbeeld een document management systeem of met enterprise content management? Dan wilt u natuurlijk die digitale documenten, zoals contracten, ook digitaal laten ondertekenen. 

Een document management systeem in combinatie met de digitale handtekening is de ideale oplossing om geheel digitaal te werken. Ontdek wat de digitalisering voor u kan betekenen.

Ook interessant voor u:

Wat zijn de voordelen van de digitale handtekening?

Voordelen digitale handtekening

De stap naar de digitale handtekening zorgt voor voordelen voor uw organisatie, wij zetten de voordelen graag uitgebreid voor u op een rij. Ontdek het hier!

Kom te weten hoe de digitale handtekening module werkt.

Hoe werkt de digitale handtekening?

Het is duidelijk dat de digitale handtekening ervoor zorgt dat u tijd en geld bespaart, maar hoe werkt de digitale handtekening module precies? Wij laten het u graag zien. Download hier de productbrochure 'Digitale handtekening'.

Voordelen Digitale Handtekening:

Icon vink.png Enorme tijdwinst

Icon vink.png Veilige communicatie

Icon vink.png Identiteit garanderen

Icon vink.png Eenvoudig & rechtsgeldig

Icon vink.png Versnelt ondertekeningsproces

Docbase