Een document management systeem ondersteunt uw werkproces

Iedereen die met een computer werkt, weet hoe belangrijk het is om documenten georganiseerd op te slaan. Binnen bedrijven is dat nog veel belangrijker! En groeit de hoeveelheid documenten? Dan groeien de problemen. Als het documentbeheer niet op orde is, lopen alledaagse processen niet lekker. Loopt u hier ook tegenaan? Wij laten u graag zien dat het niet nodig is.

Lees meer

Als autodealer altijd goed voorbereid op de audits van de importeur! 6 voordelen

Automotive! Wat is het toch een mooie branche. Constant nieuwe ontwikkelingen, steeds weer nieuwe, modernere, geavanceerdere en technisch verfijndere auto’s en in de afgelopen jaren zijn er mooie resultaten behaald.

Lees meer

Met een DMS kunt u meer dan u denkt! 6 voorbeelden


Een bonnetje kwijt zijn, een contract dat vanzelf doorloopt of een offerte vergeten na te bellen; iedereen heeft het weleens meegemaakt. Medewerkers zijn bezorgd dat hun dit overkomt of hebben er zelfs nachtmerries van. Dankzij digitalisering is dit totaal niet meer aan de orde. Sterker nog: wie droomt er nou niet van een systeem dat werk uit handen neemt? DocBase, het document management systeem (DMS) van Acanthis, is een slim digitaal systeem dat niet alleen documenten bewaart, maar ook slim meewerkt. Ontdek de 6 voorbeelden van een droomsysteem:

Lees meer

Digitaliseer uw verkoopdossiers

Nummer 1 ergernis van autoverkopers? De administratie! De automotive branche wordt tegenwoordig overspoeld met documenten. Terwijl autoverkopers zich natuurlijk het liefst bezighouden met waar ze goed in zijn: verkopen. De oplossing hiervoor is het digitaliseren van de verkoopdossiers. Zo krijgt u weer overzicht en hoeven de autoverkopers zich minder druk te maken over de administratie.

Lees meer

Is er behoefte aan een kwaliteitsmanagementsysteem? Zo komt u erachter!

Ieder bedrijf is continu op zoek naar manieren om de kwaliteit van de producten of dienstverlening te verbeteringen. Alleen op deze manier kan uw bedrijf vooruit en kunt u blijven innoveren. In de praktijk is het echter vaak zo dat het verbeteren van de kwaliteit op ad-hoc wijze gebeurt. Fouten worden verholpen, maar de kwaliteit wordt niet planmatig verhoogd.

Lees meer

Contractmanagement implementeren: stap NIET in deze 4 valkuilen

Elf maanden geleden schafte u een licentie aan voor een CRM-pakket. Helaas, de oplossing voldoet niet helemaal aan uw wensen en u wilt er graag weer vanaf. U belt de leverancier om op te zeggen, maar wat blijkt? Opzeggen kan niet meer. In het contract staat dat u minimaal 45 dagen vooraf moet annuleren, om te voorkomen dat het contract wordt verlengd.

Lees meer

Een KAM-systeem kiezen? Betrek deze personen bij de selectie!

Als KAM-manager bent u er verantwoordelijk voor dat uw organisatie voldoet aan de wet- en regelgeving op het gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieu. Zaken als bedrijfsveiligheid en milieumanagement staan dagelijks op uw agenda. U moet immers voorkomen dat de organisatie het risico loopt op een milieuschandaal, boete of bedrijfsongeval. Om inzicht en grip te krijgen op alles waar u verantwoordelijkheid voor bent, is ervoor gekozen een kwaliteitsmanagementsysteem te gaan gebruiken. En dus moet er een KAM-systeem geïmplementeerd gaan worden.

Lees meer

5 valkuilen bij het implementeren van een KAM-systeem

Het is zover: u heeft voor een KAM-systeem gekozen en staat aan de start van de implementatiefase. Het liefst wilt u het systeem zo snel mogelijk gebruiken, maar u bent zich ervan bewust dat een effectieve implementatiefase van groot belang is. Om u daarbij te helpen, hebben wij de meest voorkomende valkuilen opgesomd in een blog. Zo kunt u ze voorkomen!

Lees meer

AVG tot nu toe - Dit is wat er is gebeurd de afgelopen maand

Op 25 mei 2018 is de nieuwe privacy wetgeving Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking getreden. Dit betekent dat de privacy van de consument beter wordt beschermd. Persoonsgegevens mogen namelijk niet zomaar meer verstrekt worden aan derden, overal moet toestemming voor gevraagd worden en zo zijn er nog meer veranderingen rondom de AVG. Het hele privacybeleid moest op de schop bij zowel kleine- als grote organisaties. Doen zij dit niet, dan riskeren zij een boete die op kan lopen tot wel 4% van de jaaromzet of tot 20 miljoen euro. Nu zijn we een maand verder en kijken we samen met u wat er in de afgelopen maand is gebeurd. 

Lees meer

KPI’s voor contractmanagement

KPI’s worden gezien als een meetinstrument dat handvatten geeft voor het management om de strategie en doelstellingen van een bedrijf te bepalen. Net als een doelstelling is een KPI ook SMART geformuleerd. Wij laten u in deze blog zien hoe u de KPI’s van contractmanagement kunt formuleren.

Lees meer

Ontvang onze blogs in uw mailbox

Populaire blogs

Bereken eenvoudig de ROI van een DMS met de tool uit ons e-book!

Download ons e-book