Thuiswerken? Werk makkelijker in de cloud!

Steeds populairder in Nederland is het om thuis te werken. Niet alleen omdat we onze tijd op onze eigen manier willen inrichten, maar zeker in het geval dat de weersomstandigheden het niet toelaten om het kantoor te bereiken. In principe zouden veel meer mensen thuis moeten werken. Uit onderzoek van Intermediair blijkt dat vier op de tien medewerkers thuiswerken en 78% van de thuiswerkers efficiënter werken en 77% zich thuis beter kunnen concentreren. In het CBS staat ook dat 22% aangeeft dat dit ook daadwerkelijk de redenen zijn om thuis te werken. Een derde van de thuiswerkers geeft aan dat ze thuiswerken om het werk af te maken.  

Thuiswerken

Heeft u er weleens overnagedacht om thuis te werken? Het ideaal beeld van thuiswerken is natuurlijk het vermijden van de files, uw kinderen zelf naar school te brengen en u beter kunnen concentreren. Thuiswerken is alleen niet voor iedereen weggelegd. Het vergt zelfdiscipline om aan het werk te blijven en er moet een juiste privé-werkbalans zijn. Nog een ander aspect is het samenwerken met collega's vanuit huis. In dat geval is het makkelijk om te werken in de cloud. 

Werken in de cloud

Thuiswerken hoeft niet lastig te zijn. Werk in dat geval eenvoudig en veilig in de cloud. Zo hebben u en uw collega's overal de beschikking over alle documenten. Het maakt niet uit of u nu op kantoor, thuis of in de koffiezaak werkt, als u maar internet heeft. Met in de cloud werken heeft u altijd de laatste versie tot uw beschikking. In de cloud werkt u samen in één document zonder het verlies van gegevens. Nog een voordeel van in de cloud werken is dat wanneer uw laptop op de grond kapot valt u nooit uw documenten kwijt bent. De documenten kunt u altijd nog op een nieuwe laptop of tablet openen. 
 

DocBase

Onze oplossing DocBase werkt ook veilig in de cloud. Zo heeft u met DocBase al uw documenten in één systeem altijd en overal beschikbaar. Naast het werken in de cloud geeft DocBase de mogelijkheid om documenten eenvoudig terug te vinden of uw gehele documentenstroom automatisch te laten verlopen. Nog meer weten over DocBase? Lees dan alle 47 voordelen van DocBase